Александър Ненков (ГЕРБ): Колкото и избори да направим, никой няма да придобие такава мощ, че да има мнозинство

  • 30 ноември 2022 20:51

  • 709
  • 7
Александър Ненков (ГЕРБ): Колкото и избори да направим, никой няма да придобие такава мощ, че да има мнозинство
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Още нямаме име за премиер. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има подготвени хора, но трябва да се намери баланс между различните партии. С конкретни задачи, които това правителство да изпълни. Чак тогава да се говори за състав. С голяма вероятност отиваме на следващи избори. В момента не виждам оправдание да няма правителство. По определени теми има широко мнозинство", заяви депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото, в "Денят ON AIR".

Той е на мнение, че има много голямо поляризиране в обществото и от "Демократична България" са комплексирани, че електорално ще загубят. "И ние ще загубим избиратели, но в името на държавата трябва да излезем от тази политическа криза", настоя депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Колкото и избори да направим, никой няма да придобие такава мощ, че да има мнозинство да си нареди дневния ред както му е угодно. Трябва да има политическа отговорност, затова правителство на малцинството е рисково", подчерта Ненков пред Bulgaria ON AIR. 

Корнелия Нинова към партиите: Президентът Радев заложи капан и вие скочихте в него с двата крака

По думите му няма логична причина, освен страх, "да не се излезе от тази каша". От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще разговарят с всички партии в търсене на мнозинство, тъй като всеки трябва да пренебрегне политическото си его в опит за пресечни точки.

"Колегите искат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да влезе в капан и да направи правителство с ДПС, което няма да бъде стабилно. Считаме, че ДБ са по-разумни от "Продължаваме промяната" и трябва да представляват част от обществото, което излиза и протестира. Ако се направи правителство без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, пак няма да е стабилно", смята депутатът. 

Според него ще дойде време, когато ДБ и всички други партии ще бягат като дявол от тамян от "Продължаваме промяната". Едно обещание нямат, което да е изпълнено, изтъкна Ненков.

Той не вижда логика ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да подкрепи втория мандат на "Продължаваме промяната", особено по начина, по който те си го представят.

"Нищо не разбирам от флашки и кодове. Немалък процент от хората също нищо не разбират. Изборът трябва да е достъпен и разбираем за всеки един гражданин. Немалък процент хора не вярват на машините. Ако една машина е развалена или хакната, това поставя под съмнение целия избор. Ако в една секция стават манипулации, това не поставя под съмнение целия избор. Ние не сме против машините, но трябва да има избор", коментира още Ненков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
709 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.11.30 | 21:56

1
Добър ден
Ууу

2022.11.30 | 22:24

2
На тоя цялото му семейство са отвратителни?
Аре

2022.11.30 | 22:28

3
Да видим дали такаще стане
sss

2022.11.30 | 23:40

4
Ааа герб може да има като плати,нали затова напира за хартиените
Обикновена Пунта Мара

2022.12.01 | 00:28

5
А бе Ненков, ИМА или НЯМА КАРТЕЛ?! И още нещо, от КЪДЕ да ЗАРЕДИМ с ЕВТИНОТО ГОРИВО, да де от онова дето ПАДНА с 1 лев де!? А, и къде е ЛИДЕРА Ви на ОПГ"герб", да де онзи дето беше "избран" за "депутат", но се ОТКАЗА и СКРИ като "ПАРТИЗАНИН"?!

2022.12.01 | 01:08

6
Слава на Русия!
Емѝ...

2022.12.01 | 06:37

7
Най-много неграмотни, прости и устати на единица депутат има ОПГ "ТИКВИ ПОСРАНИ"

Добави коментар

Водещи новини