Никола Минчев ще поиска среща с регионалния министър по повод на проекта за обходния път на Кърджали

  • 28 ноември 2022 15:22

  • 486
  • 1
Никола Минчев ще поиска среща с регионалния министър по повод на проекта за обходния път на Кърджали
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков ще поиска народният представител Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са по темата с обходния път на Кърджали, обяви той на среща с журналисти в областния град, предаде БТА. 

Идеята е да се провери докъде са стигнали дейностите по проекта, отчуждителните процедури, какви са възможностите проектът да се случи или какво пречи той да бъде реализиран. Информация за всичко около обходния път ще бъде поискана и чрез питане в Народното събрание, обясни Минчев, който определи темата като поет от него ангажимент като водач на листата на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" при последните предсрочни парламентарни избори.

„Чувам много противоречиви информации по самия проект, като според тях някои от нещата въобще не могат да се изпълнят, заради определени геоложки фактори. А идеята на срещата е да видим реално докъде е стигнал проектът, да изискаме документи“, коментира на Георги Чепишев, координатор на ПП в региона.

Никола Минчев: Ще решим за кабинет на малцинството след гласуването на Изборния кодекс

Освен обходния път, пред министър Шишков ще бъде поставена и друга тема, отново свързана с трафика в областния град, а именно - осъществяването на друг идеен проект, който цели облекчаване на трафика и улесняване на пешеходците. Става въпрос за надлез на кръговото движение на автогарата и подлез или надлез по бул. „Беломорски“ в района на кв.“Байкал“. И двете локации са в рамките на областния град, през тях преминава пътникопотокът за и от ГКПП “Маказа – Нимфея“. Според представителите на партията те са частично решение до изграждане на обходен път.

По отношение на предстоящите след по-малко от година местни избори, Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са обясни, че вече са започнали разговори с „Демократична България“ за общи кандидатури в някои региони, но Кърджали все още не е коментиран. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
486 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.28 | 17:22

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини