Министър Шишков: Северният обходен път на Бургас ще бъде пуснат скоро

  • 28 ноември 2022 12:33

  • 511
  • 2
Министър Шишков: Северният обходен път на Бургас ще бъде пуснат скоро
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Скоро пускат Северния обход на Бургас. Това ще сложи край на тапите край Сарафово, обяви регионалния министър Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по пред журналисти, предава Нова телевизия.

Служебният министър на регионалното развитие инспектира трасето край града.

По думите му, ако метереологичните условия позволят пътят ще бъде пуснат до края на годината. 

„Надявам се ремонтът да приключи до НГ. Виждате, че всичко е почти готово. Оттук нататък метрологичните условия ще покажат дали ще може да бъде завършено до месец. Ясно е за, че летния сезон няма да има никакви проблеми. Ще бъде направена работна среща в Бургас, за да бъде изградена ясна стратегия и проблемите между града и регионалното министерство да бъдат решени”, отбеляза Шишков. 

Министър Шишков: Бавим се изключително много със строителството на АМ "Европа"

„Няма нередности относно ремонтните дейности. Последния етап е осветлението. Единственият проблем е, че е замислено през 2013 г. и 10 години по-късно сме тук, за да го завършим”, поясни министърът.

Министърът съобщи още, че до момента валежите от дъжд и сняг не са създали проблеми. Единствено при прохода Троян-Кърнаре движението е било спряно за кратко за товарни автомобили заради навявания.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
511 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.28 | 17:28

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.28 | 12:45

1
Шишкото ше уреди всичко, ще напрай магистралата, както напрай павилионите пред болница Иван Рилски.

Добави коментар

Водещи новини