Слави Трифонов с остър коментар за вчерашния парламентарен ден

  • 26 ноември 2022 14:11

  • 4209
  • 0
Слави Трифонов с остър коментар за вчерашния парламентарен ден
© Булфото (архив)

"Вижте това видео. В него депутатът от БСП Георги Свиленски обвинява доскорошните си коалиционни партньори от “Продължаваме промяната” и “Демократична България”, че са откраднали изборите. Нали чувате добре? Обвинява ги, че са откраднали изборите!", това написа Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в профила си във Фейсбук.

По думите на Свиленски, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е отишъл при него и му е казал, цитирам: “Оттеглете закона и ще Ви дам кодовете на машините”, допълни лидерът на Има такъв народ.

"Това изглежда като някакъв майтап, но всъщност е изключително скандално. Защото бившият премиер е предложил на практика престъпна сделка - да позволи на БСП да манипулират машините, ако се откажат от хартиените бюлетини", заяви още Трифонов.

Кирил Петков заплаши със съд Георги Свиленски

"Склонен съм да вярвам, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически наистина е казал това. Вие познавате Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически само от телевизора и всъщност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата представа за власт е абсолютната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има абсолютна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласуване. А може наистина да е имал такава власт и заедно с Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на да са се разпореждали с кодовете. Все пак Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на има известен опит с кодове", коментира още той.

"Едно е сигурно - това е грандиозен скандал. Защото Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, “Продължаваме промяната” и “Демократична България” могат и са манипулирали резултатите от изборите чрез машинния вот. Не го казвам аз, казват го депутати от БСП, които само допреди няколко месеца за Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически бяха “почтени” и той искаше да продължи да управлява с тях, защото са “почтени”. Е, Кириле, щом са почтени, може да им вярваме на това, което казват. Нали така?", попита Трифонов

Но изказването на Свиленски не е единственият скандал. Онзи ден Корнелия Нинова сподели, пак от трибуната на Народното събрание, какво й е казал Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Казал й е, цитирам: “Ще върнем хартиеното гласуване за над 60-годишните, за да може да си приберете избирателите". Тоест, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е предложил на Корнелия Нинова мнозинството им в предишното Народно събрание да приеме противоконституционна промяна в Изборния кодекс, за да се облагодетелства конкретна партия. И “да си прибере избирателите”, написа още лидерът на ИТН.

"Е, уважаеми медии, това не е ли тежък скандал? Не ви ли интересува дали наистина Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически се е опитвал да търгува с влияние и то с поредно погазване на Конституцията? Ех, ако не се казваше Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, а Петър Илиев, как щяхте да го смачкате…", допълни той.

Онзи ден Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически не остана по-назад и също извади една кирлива риза. Пак от трибуната на Народното събрание, той сподели какво му е казала преди време Корнелия Нинова. Тя му е казала, цитирам: “Ще гласувам с ДПС, с ГЕРБ, даже и с Дявола, ако това ще ми донесе още 15 депутати".И пак изниква въпрос - ако това е вярно, защо в онзи момент Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и “Продължаваме промяната” не са имали проблем с това, а имат чак сега? Аааа, защото тогава имаха изгода един от друг, за да са във властта. Тогава се определяха за “почтени” и за “борци срещу мафията”. Тогава всички си бяха “бели”, както казва Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Но днес, когато не са във властта, са си черни. Че чак ще си избодат очите.Още тогава ви казах, че това е коалиция на лицемерието. Е, не знам колко от вас повярваха на това, което казах тогава. Но сега те самите се разобличиха като лицемери. Лицемери, в името на постовете и на властта, заяви Трифонов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4209 0

Свързани новини

Водещи новини