Проданов (БСП): Въпросът с хартиената бюлетина ще се реши както прецени мнозинството в НС

  • 24 ноември 2022 19:15

  • 513
  • 6
Проданов (БСП): Въпросът с хартиената бюлетина ще се реши както прецени мнозинството в НС
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Въпросът с хартиената бюлетина ще се реши така, както прецени мнозинството в НС и както гласуват депутатите. Това заяви в студиото на "Още от деня" депутатът Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

От "Продължаваме Промяната" поставят картите на масата и казват, ако не изтеглите промените в Изборния кодекс, няма да съставим правителство. И в миналото НС, когато бяхме коалиционни партньори с ПП, тогава направихме абсолютно същото предложение, посочи Проданов.

Той уточни, че не отменят машините и не правят някакви кардинални промени, а дават право на избор на хората, които се притесняват да гласуват с машини.

Лорер: Не ни е ясно какъв дявол се е вселил в БСП, за да върнат на масата хартиената бюлетина

"Ролката, от която се разпечатват бюлетините от машините стават ценна книга - със защити, със серийни номера, така че да не могат да бъдат манипулирани. Няма да има опция при бюлетината, когато е издадена от машините, да бъде надраскана по някакъв начин и съответно да бъде невалидна. Ще бъде премахната и тъмната стаичка, т.е. ще се гласува зад параван", обясни Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за.

По думите му, правят всичко възможно вотът да бъде честен и неконтролиран, да няма невалидни бюлетини и всеки, който има желание да може да отиде да гласува.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
513 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.25 | 10:03

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.25 | 01:00

5
И бсп се намуши на уя на Доган и на Боридов.
????

2022.11.24 | 20:01

4
КОЕ "мнозинство", КОАЛИЦИЯТА "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ" ли, "Другарю"???? Не знаете, КАКВА, КОЯ е ТЯ ли?!?!?! Хайде де, ами ТОВА е "БСП" ="бсп" +"дпс" +ОПГ"герб", но защо се правите, че НЕ ЗНАЕТЕ бе "Другарю"?!?!?!
Име

2022.11.24 | 19:57

3
Долни чифлик на мафията не вие а народа решава вие всичкисте едни долни лешояди и българи убийци вън от България просяци долни

2022.11.24 | 19:25

2
РУСКИ БОКЛУК КАКТО И ДА СЕ ВЪРТИТЕ ВСЕ ПАДАТЕ

2022.11.24 | 19:19

1
Страхотно лице ,много добри гени личи че е някъде от планината слезнал

Добави коментар

Водещи новини