Сабрутев за ГЕРБ: Опорките им за меморандума с Gemcorp се оказаха тотална лъжа

  • 23 ноември 2022 12:28

  • 790
  • 9
Сабрутев за ГЕРБ: Опорките им за меморандума с Gemcorp се оказаха тотална лъжа
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Десислава Трифонова, бивш шеф на Агенцията за чуждестранни инвестиции, завижда, че по време на ПП е дошъл огромен инвеститор. А по нейно време такъв нямаше. Затова ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в претопля стара куха тема, която не съществува. Венко Сабрутев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" за "Твоят ден".

"Опорките им за меморандума с Gemcorp се оказаха тотална лъжа. Той вече е прекратен. Темата не интересува обществото. Защо не си говорим за държавния бюджет? От това произтича невдигането на доходите през следващата година. Защо се подменя дневният ред на обществото и се издевателства над Изборния кодекс? Обществото се надигна и сега се повдигат други теми", смята той. 

По думите му ПП е предложила "Лукойл" вместо да изнася печалбите си в Швейцария, да плаща данъци у нас.

Цончо Ганев: България търпи загуби заради "Джемкорп"

"Чрез допълнително събраните средства ще направим мярка за компенсация на потребителите на горива. Така осигуряваме най-ниска цена в цяла Европа. 

"Лукойл" не могат да поставят условия, трябва да се съобразяват с българското законодателство. Служебният кабинет показва лобизъм, с намерението за нарушаване на дерогацията, така ще бъдем Троянския кон в ЕС", подчерта Сабрутев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
790 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
stefanos

2022.11.30 | 16:03

9
В КНИЖОВНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЯМА ДУМА "ОПОРКА"!!!
Киро в пандиза

2022.11.23 | 18:00

6
Страх тресе Киро Тъпото и Асен Швестера - панически, животински страх и ужас. Нещата ще лъснат до кокъл и да Джем Корп и за далаверите със газа и далаверата със петрола. Дупе да им е яко. дано този път да не им се размина пандиза щото бай Ставри гостоприемно им е приготвил килии и по кофа вазелин поне за първите седми;ци докато свикнат. Ма и за Ленчето нещо се чува, че има следствие за държавна измяна и, че в Сливенския я очакват едни мургави, лелки да се оженят за нея. Пък и семита Лорер и тоя нещо от фонда на фондовете е пипоркал със жена си здраво. Май това ще е дългоочаквания и заслужен край на вакханалията ПП.
Страх тресе кочината

2022.11.23 | 18:04

8
Гърчат се от страх Кирчо и Кокорчо.
Хан Крум

2022.11.23 | 18:03

7
За прекратяване на един договор е необходимо съгласието и на двете страни потвърдено двустранно със подписи и печати на двете страни. Тук такова нещо няма - липсват подписите и печатите на Джем Корп. Така, че Венко - начукай си го отзадзе. Киро Тъпото и Асен Швестера са пътници към Софийския. Гледай и те да не опереш пешкира покрай тях.

2022.11.23 | 16:27

5
Тия от ПП (Пълен Провал) само ни теглят към фалит.. Никакъв инвеститор не са докарали, в Ловеч още нищо не се случва..
Сабрутката

2022.11.23 | 14:04

3
е жалък в опита си да прикрие престъпленията на ПП- партията на посредниците и комисионерите! Защо кикиту държа доклада на ДАНС три месеца в чекмеджето си?
кики и аско

2022.11.23 | 14:07

4
винаги ходят насрани и уплашени от престъпленията си. Как да покаже доклада, като той го обвиняваше в престъпления за един милиард?

2022.11.23 | 13:03

2
Сабрутев, документите говорят друго.
Koko

2022.11.23 | 12:51

1
Един от най-големите наглеци в парламента

Добави коментар

Водещи новини