Парламентът ратифицира споразуменията, свързани със средствата за самолетите F-16

  • 23 ноември 2022 11:07

  • 983
  • 6
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Мнозинството в Народното събрание ратифицира на две четения двете споразумения, свързани със средствата за плащането на първите 8 военни самолета Ф-16, Блок 70.

Документите бяха подкрепени със 159 гласа от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната", ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от

Нинова от НС прозова за незабавни промени в Наказателния кодекс

Целта на споразуменията е до момента, в който трябва да се платят изтребителите, парите да стоят на сметка, която да носи доходност на страната ни. 

От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" категорично се противопоставиха.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
983 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Сърбеца

2022.11.23 | 13:37

6
САШКО

2022.11.23 | 11:37

4
uvajaemi sanarodnici tozi parlament na koziak e nai prestapniat do sega toi glasuva protiv naroda i dade orajie na fashistka usraina

2022.11.23 | 11:35

3
mnogo molia prestapnicite ot parlamenta da si kajat tce ne stava vapros za samoleti a za reciklirani samoleti
Нищоправец

2022.11.23 | 11:33

2
ПАК СЕ ВРЪЩАТ Ицо наркомана с единствената гънка в личния живот,като последната издънка Сега ми ръкомаха от новата трибуна с пръстче малко ми се хили,капацуна. Пак се връщат,пак се връщат Две момченца мили с пасмина голяма идват те за новата промяна. Промяна щели те да правят в джоб на друг парите да оставят. Пак се връщат,пак се връщат. Обещават много,парички май са взели те на тез,от които ний сме омерзени. Един наднича в дубайската пустиня,друг се крие в сръбска бакалия. Пак се връщат,пак се връщат Имаме си ний една кратуна,дет не знае за бастуна.Умно се изказва със заучените фрази,само ,че не знае на изток ли да лази. Най-обича той швейцарски сметки ,от Грипен за тротинетки. Пак се връщат,пак се връщат. И всичките синчета,на шестаците ченгета,сега са активисти на Ристю,като глисти. Боли го,милия,корема,как да се докаже,че може нещо той да прави освен да се подмаже. Пак се връщат,пак се връщат..... 21.11.22.
УБИВАЙ БЪЛГАРИ!

2022.11.23 | 11:25

1
Е НАЛИ БОРИСОВ ГИ БЕШЕ ПЛАТИЛ И ПРЕВЕЛ ПАРИТЕ :) НОЖА В ГЪРЛОТО НА Б О К Л У Ц И ТЕ!

Добави коментар

Водещи новини