Терзийски от ПП: БСП има време да оттегли проекта за хартиената бюлетина

  • 23 ноември 2022 10:21

  • 620
  • 2
Терзийски от ПП: БСП има време да оттегли проекта за хартиената бюлетина
© Булфото (архив)

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" се надява да има разум в Народното събрание и законопроектът за промени в Изборния кодекс да бъде изтеглен. Това заяви в "Денят започва" Йордан Терзийски от ПГ на ПП.

По думите му от ГЕРБ дават противоречиви сигнали относно връщането на хартиената бюлетина.

Лорер: Не ни е ясно какъв дявол се е вселил в БСП, за да върнат на масата хартиената бюлетина

Предлагайки връщането на смесения модел на гласуване, от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са поставили притеснителна червена линия между тях и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", каза още Терзийски.

Той прикани социалистите да се откажат от законопроекта, за да се възстанови диалогът с оглед втория мандат за съставяне на правителство, който ще отиде при ПП.

Според Терзийски основните приоритети пред 48-ото Народно събрание са съставянето на правителство и бюджета за догодина.

"Ние не се занимаваме с бюджета. Има стотици хиляди хора на минимална заплата, има пенсионери, които чакат увеличение на пенсиите. Вместо това гледаме едни разговори за първи, втори и трети мандат, а вече виждаме, че се говори и за избори. Политиката, която предлагаме в бюджета, е важна и за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и сме изненадани, че те не я припознават и това не им е приоритет, а се занимават с хартиената бюлетина. Редно е да обяснят защо е толкова важно това за тях и искат да развалят един работещ модел на гласуване и да върнат старото – чувалите, списъците, припадащите хора в "Арена Армеец", коментира той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
620 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
малеееееееее

2022.11.23 | 12:20

2
няма начин това да се случиППедалите с машините откраднаха до 150 000 гласа от Нинова!!!!!

2022.11.23 | 11:08

1
Нищо да не се оттегля. Измамниците вън от Парламента.

Добави коментар

Водещи новини