Гешев: Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, а не да ги задълбочават

  • 22 ноември 2022 12:50

  • 1056
  • 1
Гешев: Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, а не да ги задълбочават
© Булфото (архив)

Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, какъвто е бумът на престъпността. А не да ги задълбочават, стараейки се да овладеят политически съдебната власт. Това написа главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във в Туитър.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1544

Той изразява съпричастност към роднините и близките на "поредните пострадали колеги от МВР", във връзка с инцидента от тази сутрин, при който беше тежко ранен полицай, след като бус с мигранти се блъсна в автомобил на полицията.

Ето кой е шофирал буса с мигранти, блъснал полицейския бус

Полицай пострада при катастрофа на Околовръстното шосе, в близост до Казичене и магистрала “Тракия”, около 7 часа. Бус, управляван от българин и превозващ мигранти, се удари в спрял встрани на пътя полицейски автомобил. Раненият полицай е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Пострадал е и шофьорът на буса.

По случая е образувано досъдебно производство. Заради инцидента оставки подадоха главният секретар на МВР Петър Тодоров и заместникът му Станимир Станев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1056 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
po

2022.11.22 | 13:16

1
nagal nagaj nagaj

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини