ПП и ДБ към БСП: Демонстрирахте пълна лоялност към ГЕРБ и ДПС за връщането на хартиения вот

  • 17 ноември 2022 10:31

  • 5527
  • 124
© Novini.bg

Днес в правна комисия беше извършено предателство срещу честния вот на българските граждани. Реално хартиената коалиция -  ГЕРБ, ДПС и БСП, казаха на българите в България „ние ще решаваме вместо вас“. А на българите в чужбина „не се интересуваме от вас“. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически по време на трибунка в парламента. 

БСП трябва да знае, че ако тези решения се гласуват в зала, ние няма да влизаме в коалиционни преговори с тях независимо с кой мандат. Те имат избор, ако подкрепят тези решения и в зала, те заявяват на техните избиратели – ние се връщаме трайно в статуквото, там където цари задкулисието. Това послание да е ясно на всички българи, че демократичната общност няма да позволи това да стане задкулисно, тихо, никой да не разбере и техният вот да бъде подменен, отбеляза Петков. 

Това, което се случи миналата нощ надхвърля връщането на хартиената бюлетина. То е демонстрация на сила, демонстрация на мнозинството на реванша. Това посочи депутатът от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено отХристо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

НА ЖИВО: "Продължаваме промяната" напусна пленарна зала: Това е един фарс

БСП не просто върна хартиената бюлетина и даде възможност да се гласува с нея. Видяхме много сериозна ревизия на целия изборен процес, без никакви обсъждания. Политическото значение на това е демонстрация на силата на ново мнозинство, готово да управлява или да проведе избори, които да спечели. БСП не намериха една тема, с която да покажат че няма да бъдат в това мнозинство. Цялата заявка за диалогичност беше хвърлена под влака, добави Иванов.

Иванов подчерта, депутатите от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ и „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ няма да влязат в зала в знак на протест до внасянето на темата за хартиените бюлетини за разглеждане. 

Ние „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ и „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ искаме българските граждани да разберат, че докато са спали тази нощ беше проведена „нощта на хартиената бюлетина“. Коалицията зад тази хартиена бюлетина е ясна за всички. Миналите избори ги купиха, тези искат да ги откраднат. Ние няма да го позволим. Това коментира Атанас Атанасов от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от

Претенциите и заявките, които политическите сили дадоха на избирателите и тук от парламентарната трибуна за връщането на парламентаризма и диалогичност. Всички тези претенции станаха невалидни като задраскана бюлетина. Това заяви депутатът от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ Андрей Гюров.

Много неща можеха да се случат в този парламент. Имахме достатъчно време да приемем нов бюджет, да се3 погрижим за българските граждани и за бизнеса. Всичко, което беше в приоритетите на хартиената мафия – да се мине с кални ботуши през Изборния кодекс, а ние се чудим защо е това бързане. Кой иска да отнеме гласа на българите и да подмени техния вот? Кой иска да заглуши гласа на българите в чужбина? Ние това няма да го позволим, допълни Гюров. 

      

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
5527 124

Свързани новини

Коментари 124

Добави коментар
не на мафията

2022.11.17 | 13:07

82
Правилно против манипулацията на изборите, невалидният вот и ограничаването на гласуване от чужбина!

2022.11.21 | 14:33

124
Съвсем правилно.
Не лоялността, а....

2022.11.21 | 14:26

123
Интереса клати феса.
PaulaFox

2022.11.20 | 23:40

122
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN
PaulaFox

2022.11.20 | 23:39

121
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN
Лили

2022.11.19 | 23:11

120
ДБ нещо много се помислиха за важни пак
Гого

2022.11.19 | 23:04

119
А ДБ демонстрира лоялност към Прокопиев, ерго САЩ
Краимира

2022.11.19 | 11:11

118
Нещо не мога да схвана ПП и ДБ. Значи само до преди 2-3 месеца бяха в коалиция с БСП и управляваха страната с тях. Сега пък ги обвиняват в лоялност към ГЕРБ и ДПС. Ами тогава защо бяха в коалиция с тях? Защо управляваха с тях? Значи докато им е угодно няма проблеми, ама сега вече ги обвиняват.
Петър

2022.11.19 | 09:56

117
ДБ го играят все има значение от тяхното мнение и подкрепа. Не трябва да се толерират маригнални партии като тях.
Петър

2022.11.19 | 09:55

116
ДБ го играят все има значение от тяхното мнение и подкрепа. Не трябва да се толерират маригнални партии като тях.
Петър

2022.11.19 | 09:55

115
ДБ го играят все има значение от тяхното мнение и подкрепа. Не трябва да се толерират маригнални партии като тях.

Добави коментар

Водещи новини