Джейхан Ибрямов от ДПС за ракетите в Полша: Да оставим специалистите да установят какво точно се е случило

  • 16 ноември 2022 10:52

  • 470
  • 3
© Novini.bg

Позицията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с още от началото на годината е много ясна – мирно решаване а този конфликт. Като цяло, като партия и като страна ние сме съпричастни с борбата на украинския народ. Това каза в кулоарите на парламента депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Джейхан Ибрямов по повод падналите в Полша ракети, предаде репортер на Novini.bg.

Относно случилото се, данните, с които ние разполагаме, са много оскъдни. Осланяме са на изявленията на световните лидери, както и на американския президент. Да оставим специалистите да установят какво точно се е случило и след това можем да коментираме по-обстойно. Следобед ще има съвместно закрито заседание на комисиите по отбрана и външна политика, където ще бъдат изслушани съответните служби, така че се надявам в най-скоро време да излезе достоверната информация какво точно се е случило, заяви Ибрямов.

Комисиите по отбрана и по външна политика със съвместно заседание заради падналите в Полша ракети

Нека да изчакаме официалната информация, но е факт, че войната не носи положителен ефект за нито една от страните. Надявам се със съответните разговори това да приключи по мирен начин в най-скоро време, посочи още депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
470 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
радев

2022.11.16 | 11:45

3
този резак и той разбира
радев

2022.11.16 | 11:15

2
украйна е саш удариха полша
НОВИНАРСКИ К У Р В И

2022.11.16 | 11:01

1
ИЗВИНЕТЕ СЕ ЗА ФАЛШИВАТА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ПИСАХТЕ ВЧЕРА. РАКЕТИТЕ УДАРИЛИ ПОЛША СА УКРАЙНСКИ. А ВИЕ ОБВИНИХТЕ РУСИЯ.

Добави коментар

Водещи новини