Александър Иванов от ГЕРБ: Бюджетът ще е със срок на действие три месеца

  • 11 ноември 2022 13:10

  • 278
  • 0
Александър Иванов от ГЕРБ: Бюджетът ще е със срок на действие три месеца
© Булфото (архив)

От „Продължаваме промяната“ явно тикат страната към избори и към задълбочаване на политическата криза. Те искат да направят целия български народ заложник. Това каза депутатът от ГЕРБ Александър Иванов в ефира на "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Асен Василев направи четири бюджета на държавата. Явно се готви за избори и иска да направи повече обещания, да се теглят заеми с високи лихви и българските граждани да плащат за управленската недалновидност на „промяната“.

Борисов зове за кабинет с кратък мандат заради предстоящата тежка зима

Трябва да има парламентарно мнозинство, което да застане зад политиките в един бюджет в приходната и разходната част. Трябва да се реши политическата криза и да има редовно правителство, което да носи отговорност.

Бюджетът, чийто срок се удължава с максимум три месеца от следваща година, е направен от Асен Василев. Ние не искаме да се вдигат данъците и да се теглят заеми.

Ако партиите не се разберем, политическата криза няма как да бъде решена. Поредното правителство с неизяснен мандат и програма няма да доведе до нищо добро. Протягаме ръка към всички партии в парламента.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
278 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини