Карадайъ: Ахмед Доган е предал най-важните уроци на демокрацията, създавайки ДПС

  • 10 ноември 2022 12:43

  • 738
  • 2
© bulphoto (архив)

Днес е знаков ден за празнуване и за размисъл. Празнуват всички български граждани, за които демокрацията, държавността, правата и свободите са висша ценност. Това се посочва в декларация на парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по повод 10 ноември. Текстът бе прочетен в пленарна зала от председателя на групата Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

1989г. беше преломна в историята на България, на Европа, на света, отбеляза Карадйъ и уточни, че тя е белязала личната история и предопределила бъдещето на мнозина. Тя беше и мъка, и надежда, и изпитание, но преди всичко надежда, че правата и свободите не са мираж, могат да гарантират свободното развитие на личността и осигурят достоен живот на всеки. 

Карадайъ посочи, че създавайки ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е предал най-важните уроци на демокрацията. Научи ни, че това е ежедневна борба и изисква отговорните усили на всеки един от нас, каза още депутатът. 

С декларация на ГЕРБ по случай 10 ноември започна заседанието на НС

За да има всеки човек достоен живот и да бъдат гарантирани правата и свободите на всеки български гражданин, за да постигнем европейските стандарти на живот, трябва всеки ден да отстояваме мира и демокрацията, да трупаме знание и развиваме способностите си, каза Карадайъ. По думите му е необходимо да подредим собствения си живот, да отстояваме правата си, да знаем и помним отговорностите си, да сме взискателни към себе си и политиците, да сме толерантни помежду си, да смирим егото си, да се борим с неграмотността, да приемем като лична кауза спасяването на природата, да бъдем човечни, солидарни, справедливи и никога да не се отказваме от мечтите си.

Днес не по-малко от началото на демокрацията трябва да сме нащрек, допълни Карадайъ. Той посочи, че демокрацията изисква във всеки миг да сме на своя пост, особено в днешните сложни времена. Ние помним, но не за да живеем в миналото и за него, а за да не допуснем да се повтарят грозните явления от миналото и днес, за да може да градим бъдещето си свободно и отговорно, добави Карадайъ. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
738 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
фес шарлатанин -дпс

2022.12.15 | 13:59

2
Доган знае неграмотността и невежеството на функционалните неграмотници на дпс в бърлгария .Един от тях е чеистокръвни я памак и безродник карасаъй шарлатанина на дпс който нито има род и родина и който често за да забогатява е готов да продава род и родина на ердоган
PaulaFox

2022.11.10 | 15:56

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини