Славов: До декември ще стане ясно дали ще има конституционни реформи или мимикрия

  • 10 ноември 2022 11:55

  • 188
  • 1
Славов: До декември ще стане ясно дали ще има конституционни реформи или мимикрия
© Нова нюз

За конституционно мнозинство ни е нужна подкрепа от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, трябва да има диалогичност.

Надявам се да видим как политическите сили представят своите предложения за конституционни промени и така до декември да имаме яснота дали ще има реформи или форма на мимикрия. Това каза за "Твоят ден" Атанас Славов от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

"За нас е важно стратегическото откъсване от руската газова зависимост. Всяка мярка в тази посока е ключова. Не останахме без газ, след като "Газпром" спря доставките", подчерта той. 

По думите му позицията на ДБ се базира на приоритети. "Имаме условие за подкрепа - съдебна реформа, връщане на разумния бюджетен дефицит от 3% и решителна депутинизация на политическия ни живот", заяви Славов.

Людмила Илиева (ДБ): Изпращаме граничари за пушечно месо, държавата остави мигрантите да се вихрят

Последвайте канала на

Радина Лазарова
188 1

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.10 | 15:59

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини