Людмила Илиева (ДБ): Изпращаме граничари за пушечно месо, държавата остави мигрантите да се вихрят

  • 09 ноември 2022 21:24

  • 1014
  • 4
Людмила Илиева (ДБ): Изпращаме граничари за пушечно месо, държавата остави мигрантите да се вихрят
©

Силата на наказанието не е в това колко строго ще бъде то, а в това, че то е неизбежно. Без значение какво правило е нарушено, трябва задължително да последва неговото санкциониране. По този начин ще се постигне превенция към цялото общество и ще бъде наказан персоналният извършител на дадено престъпление. Това заяви зам.-председателят на ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Людмила Илиева. 

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1542

По думите ѝ на границата с Турция "имаме струпване на метал и тел, която е толкова лесно преодолима, че ако я нямаше - резултатът би бил същият".

"Държавата може да спре този бизнес за милиарди с цялата сила и воля, които има. Ефектът, който има действително построената, съгласно нормите ограда на турско-гръцката граница, е видим", подчерта тя. 

Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово

Илиева изрази възмущението си от изказването на вътрешния министър Иван Демерджиев, че патрулиращите екипи по границата не разполагат с дългоцевно оръжие. 

"Тези хора за пушечно месо ли ги изпращаме? Подобни действия трябва да бъдат прекратени. Това е една политика на държавата, която дълго време е била неглижирана съзнателно, за да могат да се вихрят тези каналджии и може би някой да получава процент от това", смята зам.-председателят на ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от"

В студиото на Bulgaria ON AIR тя констатира, че "Иван Демерджиев е първият, който "надигна леко завесата" над това колко сме неспособни да охраняваме границата си". 

Илиева не пропусна да коментира и политическата обстановка в страната. 

"Българският политически живот излиза от дългогодишно пребиваване, в което доминираща беше една политическа сила. Това вече няма да се случи отново. Политиците трябва да се научим да разговаряме и постигаме компромисr", каза тя.

Илиева бе категорична, че "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ, но "естественият им партньор от предходното управление - "Продължаваме промяната", може да получи доверие".

"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ще се отнесе с цялата отговорност, ако ѝ бъде възложен третият мандат. Ще положим всички усилия да има редовно правителство, защото предвидимостта  в обществено-политическите отношения е полезна за всички", обобщи тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1014 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
KKK

2022.11.10 | 05:25

4
Такава е циониската политика ! Подмяна на населението на Европа !!!
Бау

2022.11.09 | 21:46

1
А не бяхте ли вие в управлението по което всичко стана мазало. рашков нали много дрънкаше,че всичко е ок,няма мигрантски натиск,няма проблеми. Сега кой търсите да изкарате виновен за ситуацията?
TE IBA

2022.11.10 | 05:23

3
ФОСТАТА ГЕРБАВА
PaulaFox

2022.11.10 | 01:01

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини