Кирил Петков: Енергийният министър провокира ЕК да го опровергава

  • 09 ноември 2022 15:03

  • 1566
  • 6
© bulphoto (архив)

Енергийният министър провокира ЕК да го опровергава. Това каза съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически по време на брифинг в Народното събрание. 

"Току-що чухме изслушването на министъра на енергетиката. Неговите отговори ни озадачиха. Да сравняваш цена на съществуващи доставки в средата на най-голямата криза в Европа с какво би доставил "Газпром", ако продължаваше договора, е абсолютно нелепо", каза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.  Петков обърна внимание, че в първия си месец на управление, Росен ХристовРосен ХристовРосен Христов е магистър по  международни икономически отношения от Калифорнийския един месец се е опитвал да договори доставки с "Газпром" и въпреки своя дългогодишен опит в Москва, е видял, че това не е възможно, защото "Газпром" едностранно е поискал да прекрати доставките. Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на коментира, че 7-те танкера са били  договорени два работни дни преди края на редовния кабинет на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Енергийният министър: В момента купуваме газ наполовина на борсовата цена

"За два работни дни ние договорихме единия слот, с който министърът се похвали. Другите слотове можеха да бъдат договорени в следващите две седмици, но те не бяха", коментира от своя страна другият съпредседател на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на

От "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" отговориха на въпрос дали искат отстраняване на Росен ХристовРосен ХристовРосен Христов е магистър по  международни икономически отношения от Калифорнийския като енергиен министър, като отчетоха, че той е служебен министър. Според тях по-скоро трябва да има редовен кабинет и редовен министър, които да се отчитат пред парламента. 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1566 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.09 | 21:01

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
баба гицка

2022.11.09 | 18:37

5
тези защо още не са при ГЕШЕВ - за милиони / милиярди/ няма закони
Кире тъпото

2022.11.09 | 17:05

4
Докога ще рекламирате тоя педал и компания, др.журналя поръчкови и тъпи слуги??Социопат и наркоман!!!

2022.11.09 | 17:00

3
Референдум за отлагане на влизането на България в еврозоната - брифинг с доц. Григор Сарийски и ко.
бегай бе

2022.11.09 | 15:55

1
лъжлив убитляк

2022.11.09 | 16:03

2
Сърбия нали получават руски газ , виж цените на горивата какви са там , лъжлива е майк.ти

Добави коментар

Водещи новини