Табутов, ПП: Ако ни бъде връчен мандат, ще направим всичко възможно за съставяне на кабинет

  • 09 ноември 2022 12:14

  • 271
  • 0
Табутов, ПП: Ако ни бъде връчен мандат, ще направим всичко възможно за съставяне на кабинет
© Нова нюз

По всички теми има пресечни точки. Вчера намерихме пресечна точка за компенсация на небитовите потребители на ток. Днес в пленарна зала тече дебат за разграничаване от руското ядрено гориво. Това заяви депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Владимир Табутов в предаването „Твоят ден”. 

Относно възможността за съставяне на кабинет той каза: „Отговорност на първата политическа сила е да състави кабинет”. Табутов  даде пример, че когато това било тяхна отговорност, са съставили редовно правителство. 

„Ако дойде при нас втория мандат, ще имаме национален съвет и ще ви информираме за нашата стратегия и политиките. Ще направим всичко по силите си. Не мисля, че нови избори ще пренаредят нещата така, че да има 49-о Народно събрание. Ако при нас дойде отговорността, ще направим възможното за съставяне на кабинет”, повтори Табутов.

Лорер: ПП успя да извади ГЕРБ от калната предизборна реторика

„Демократична България" е партньор, който по принцип подкрепя нашите решения и политики. Видяхме, че ГЕРБ гласуваха проекторешение от ДБ. Нека не наричаме всичко „черно” и „бяло”. Отговорното поведение дори на ГЕРБ в някои ситуации е позитивно. Трябва да потърсим пресечните точки,” каза Табутов.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
271 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини