Ангелов: Не може да се изработи тригодишна прогноза и бюджет на държавата без БНБ и МФ

  • 09 ноември 2022 11:58

  • 224
  • 1
Ангелов: Не може да се изработи тригодишна прогноза и бюджет на държавата без БНБ и МФ
© Булфото (архив)

Всички детайли ще бъдат изяснени в експертните групи, но нас ни притесняват числата, които бяха показани на презентацията на Асен Василев. Не може да се изработи тригодишна прогноза и бюджет на държавата без БНБ и МФ. Това заяви Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за "Твоят ден".

По думите му предходното НС е завършило с два закона, приети по инициатива на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Рано е да говорим за коалиции и мнозинства, за нас е важно обещаните в програмата ни неща, да станат факт. Утре ще бъдем на среща с БСП, където ще обсъдим техните социални политики. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще направи всичко възможно да има правителство в този парламент без значение с кой мандат", категоричен бе той.

Според него Василев е предложил "нескопосан" бюджет за здравеопазване, затова сега има протести за заплати.

Десислава Атанасова за срещата с ПП: Има какво още да си кажем и можем да тръсим консенсус

"ПП обеща заплати на хартия, които не са получени в цялостта си. Над 200 болници не са достигнали обещаните нива на заплати. В областните и общинските болници това е голям проблем. Реформите и документите се подписват от хора, които нямат никаква представа как работи болничното здравеопазване", заяви Ангелов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
224 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кремълският Чикатило

2022.11.09 | 12:15

1
❤️Здравейте) Казвам се Вова, на 72 години съм, но се пиша на 70) Гей секс модел 40+) Обичам да събирам руZките земи) Моля, оценете усилията ми за световен мир на ➤ kremlin.ru

Добави коментар

Водещи новини