Андрей Гюров разкри има ли шанс хора от ПП да подкрепят ГЕРБ

  • 09 ноември 2022 07:31

  • 479
  • 2
Андрей Гюров разкри има ли шанс хора от ПП да подкрепят ГЕРБ
© Кадър - бТВ

Проблемите могат да бъдат решени и да бъдем крачка по-близо до Шенген. Темата сигурност е заложена в нашата програма. Това заяви Андрей Гюров от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в ефира на биТиВи.

„Няма никакъв шанс хора от нашата парламентарна група да подкрепят правителство с мандата на ГЕРБ. Това, което г-н Лорер казва е, че има теоретична възможност от всяка партия да има подкрепа, за което и да е издигнато правителство. Но от разговорите, които водим ежедневно със сигурност мога да кажа, че в нашата група няма хора, които са изявили подкрепа за кабинет на ГЕРБ“, заяви Гюров. 

Той коментира случая със загиналия на границата полицай с думите: „Трябва да се подсигури сигурността и тя да не зависи от решенията на чужди правителства – дали потокът от бежанци да бъде насочен към нас или към Гърция. Трябва от своя страна да можем адекватно да опазваме територията на страната“. 

Според него този инцидент не е причина за оставката на министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. 

„Дали мигрантският натиск в момента е по-голям в числа, отколкото преди, според мен се дължи на проблеми, които са от другата страна на границата“, смята Гюров. 

Андрей Гюров (ПП): Правителство на малцинството ще предложим с втория мандат

„Постигнахме това, за което отидохме – да фокусираме вниманието на политиците и на хората върху важните проблеми пред обществото. Една от най-важните стъпки за решаването им е разглеждането на бюджета за следващата година“, каза Андрей Гюров. 

Той отново каза, че тази среща не е за подкрепа на мандати. 

 

Последвайте канала на

Калина Христова
479 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.11.09 | 09:58

2
Национални предатели! Народът ще ви съди!
фиш липс,

2022.11.09 | 09:14

1
как стана доктор прескачайки магистратура?????????????

Добави коментар

Водещи новини