Сачева и Арабаджиев коментираха дали ГЕРБ и ПП са стигнали до общи решения след срещата си

  • 08 ноември 2022 18:46

  • 1699
  • 8
Сачева и Арабаджиев коментираха дали ГЕРБ и ПП са стигнали до общи решения след срещата си
© Колаж: Novini.bg/БНТ

Добра стъпка е, че започват разговори по конкретни политики. Положителен е фактът, че днес бяха взети решения за подкрепа на бизнеса и хората. Това са важни решения, които хората очакват, на прага на зимата. Това заяви бившият социален министър и настоящ депутат от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Годината ще е трудна, но икономически страната ни стои добре. Въпреки кризите икономиката ни бележи ръст. Приходите в хазната са огромни, така че средства има и ще трябва да се насочат към хората“, коментира депутатът от ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) Искрен Арабаджиев.

Двамата коментираха и темата за сигурността, след днешния инцидент край Елхово.

ГЕРБ към ПП: Можем заедно да търсим решенията

„Реформата, която започнахме в МВР даваше резултат, но сегашният служебен министър уволни и размести някои от ръководителите в МВР“, не спести критики представителят на ПП.

Сачева посочи, че темата за сигурността явно не била толкова важна за колегите им от ПП. „За нас темата е приоритет, защото предвидихме, че се задават кризи. МВР се използва все повече с политически цели, вместо за повишаване на сигурността“, отчитат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Според опонента ѝ трябва да се повиши капацитетът на МВР и да се променят процедурите за работа. „Това, което заварихме след ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не беше добро и затова започнахме реформи в МВР. Смятам, че не се направи достатъчно за пресичане на мигрантския натиск, но има приемственост и оставка на министъра към момента не е наложителна“, каза искрен Арабаджиев.

„По време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в границата ни беше давана за пример, а миграциионният натиск беше нулев“, не се съгласи с констатацията му Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е. „Очевидно сега контролът е занижен. Ние ще предложим законодателни промени и завишаване на санкциите за каналджиите“, обяви тя.

Тук Арабаджиев ѝ припомни частните отряди за залавяне на бежанци и акциите със свински опашки. Тя му отговори, че натискът не е бил толкова голям, както е сега.

„Точките, по които нямаме съгласие намаляват с всеки изминал ден. Имаме несъгласие по темата за бюджета. Ние смятаме, че БВП ще бъде в размер на 173 млрд. лева. Това поставя под въпрос социалната програма“, каза също Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е по повод днешната среща между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП.

Арабаджиев не се съгласи, че голяма част от точките са изпълнени. Той отново подчерта, че ПП няма да подкрепят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за правителство. „Имаме принципни различия как трябва да се харчат средствата от бюджета. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаха 12 години време да реализират всички тези политики, но не го направиха. Аз се съмнявам в чистотата на намеренията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, поясни той.

Кирил Петков: Оставаме конструктивна опозиция и няма да подкрепим първия мандат

„Антикорупционната комисия беше създадена от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, така че не знам какво имат предвид колегите. Ние не говорим за конкретни имена в правната реформа“, изуми се Сачева.

„Надяваме се да започне разговори за правна реформа, който да не е само между политическите сили, а и с професионалните общности“, каза тя.

„Колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в направиха реформата на КПКОНПИ, но ние я свързваме само със скандали. Виждаме през годините една проформа извършена реформа и никакви последствия за хората, които са използвали нашите пари“, допълни Арабаджиев.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1699 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.08 | 19:41

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
Пенa Кривозъбева

2022.11.09 | 00:52

8
❤️Здравейте) Казвам се Пена, на 24++ години съм) Бъдещ секс модел 18+)Не Обичам голите снимки -много съм зле) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398064 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си и лелееее ужас !!!) Отговор
????

2022.11.08 | 22:22

7
"Другарко" Сачева, а какво мерки ще ПРЕДЛОЖИТЕ за РАЗКРИВАНЕ ИСТИНАТА за: КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, "ДЖУДЖЕТАТА", "Белене", Барселона, Капитан Андреево,....................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб" и ЯТАЦИ???? КАКВИ????
Цв

2022.11.08 | 20:45

6
ГЕРБ, ОЩЕ МАЛКО МОЖЕТЕ ЛИ ДА СЕ НАВЕДЕТЕ - НАПРАВО ПАРТЕР!
Чудомир

2022.11.08 | 20:03

5
Смрадлива, некъпана воняща свиня
Кремълският Чикатило

2022.11.08 | 19:29

3
❤️Здравейте) Казвам се Вова, на 72 години съм, но се пиша на 70) Гей секс модел 40+) Обичам да събирам руZките земи) Моля, оценете усилията ми за световен мир на ➤ kremlin.ru
Инфантилно лайнарче

2022.11.08 | 19:25

2
Инфантилно лайнарче. Всички от тази партия са със един и същ маломощен чип в главите. записани са им по 15 - 20 изречения и от там нататък нищо ново не може да им влезе в хард диска поради ограничения капацитет на мозъка..

2022.11.08 | 19:13

1
А ша са земите вие накрая, то крадец с крадец се сдушва.

Добави коментар

Водещи новини