Ивайло Мирчев: Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата ще са много лош изход за страната

  • 07 ноември 2022 15:44

  • 373
  • 1
Ивайло Мирчев: Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата ще са много лош изход за страната
© Пресцентър Демократична България

Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата ще бъдат много лош изход за страната. Това каза в отговор на въпрос на БТА народният представител от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ Ивайло Мирчев.

Според него в рамките на две години път пъти избори няма да доведат до нищо по-добро. „С всеки изминал предизборен вот става все по-зле и все по-трудно да се формира правителство. Трябва да се опитаме да направим правителство, без обаче това да е на всяка цена и за сметка на нашите принципи и на това, което сме обещали на хората в предизборната кампания“, каза Мирчев. Той добави, че ако няма редовен кабинет това означава, че трябва да се забрави за влизането на България в Шенген и в еврозоната.

Връщането на хартиените бюлетини Мирчев определи като неприятен акт, който по думите му ще върне изборните измами. Той заяви, че с цел да се предотвратят манипулациите при отчитането на изборните резултати “Демократична България” ще предложи въвеждането на преброителни центрове. Според народния представител обаче това няма да е изгодно за много партии, защото няма да могат да контролират вота. „Надявам се предложението ни да бъде прието от другите политически сили, а това, което зависи от нас, е да го облечем добре в законова форма“, допълни Ивайло Мирчев. 

Разградският депутат откри днес приемна за граждани в лудогорския град. Той обясни, че на срещата си с жители на областта са направени първите стъпки по поетия по време на предизборната кампания ангажимент в община Самуил да има аптека. Обсъден е и въпросът за отворената отново програма за саниране на жилищни сгради. От „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ е поставен въпрос пред регионалния министър и е получен вече отговор, който ще бъде предоставен на Общината, за да може тя по-добре да се справи с проекти и в Разград да се санират възможно повече жилищни блокове, каза Мирчев. Той добави, че хората се оплакали и от високата цена на водата. „Ще изпратим запитване до регионалното министерство какви са възможните за Разград варианти хем да няма проблем с водоснабдяването, хем цената да падне, или поне да се задържи в годините“, допълни Ивайло Мирчев.

Народният представител каза още, че освен в приемната, която се намира в ж.к. „Освобождение“ 69, офис 2, приземен етаж на блока зад клиника „Вита Медика“ той ще провежда среща с граждани и виртуално. Това според него ще облекчи хората в лошо време или епидемии да ходят в определен час до определено място, а и ще им пести време.  Адресът на виртуалната приемна може да бъде взет от сайта на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ и в уговорено време депутатът ще осъществи връзка по някоя от платформите – skipe или viber. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
373 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.07 | 19:59

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини