Станислав Анастасов (ДПС): Има цена, която ние не сме готови да платим

  • 02 ноември 2022 22:38

  • 1693
  • 2
Станислав Анастасов (ДПС): Има цена, която ние не сме готови да платим
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Има цена, която от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не са готови да платят. Една такава е отстъпление от геополитическата ориентация на България". Това заяви в студиото на "Още от деня" Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен, зам.-председател на Движението за права и свободи, визирайки диалог с "Възраждане".

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с могат да разговарят с всички партии с евроатлантическа ориентация, каза още той. Ще подкрепят ясни политики, което важи и за първия, втория и третия мандат, добави Анастасов.

Според него в момента ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с плаща цена, най-вече с отстъпление от партийния си егоизъм.

"Изчакваме всички други да си извяват претенциите си и да изговорят червените линии, които пречат на истинския диалог", каза той.

Депутатът смята, че редовен кабинет и парламентарно мнозинство са крайно необходими за решаване на кризите, а те изискват преди всичко решаване на политическата криза, за която трябва диалог.

На въпрос дали някоя партия е разговаряла с тях, Анастасов каза, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с участва във всякакви форми на диалог, защото са заявили, че е важно.

"Моделът на правене на политика трябва да се промени. Лепенето на етикети също, защото се използва от някои партии за продължаване на предизборната кампания по време на управление", отбеляза още зам.-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

За варианта за съставяне на правителство, подобно на Тройната коалиция, която бе с мандат на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Анастасов каза, че подобен ход има много условности - първо е важно къде ще дойде третият мандат, след което е важно да върви диалогът.

Карадайъ обяви при какво условие не биха подкрепили мандат за правителство

Но според него правителството на Тройната коалиция е: Правителството, по време на което България има най-добрите индикатори за развитие в целия си демократичен период след 90-та година.

На въпрос дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с искат при тях да дойде третия мандат събеседникът на БНТ каза: Да, разбира се, ние не бягаме от нашата отговорност. Ако отговорността дойде при нас, ще направим всичко възможно не само на думи.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1693 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.03 | 13:11

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Слафчу

2022.11.04 | 11:21

2
Тоя Слафчу, този национален предател, нищожество, та дрънка, е новият Данчо Ментата! същото посмешище и същото нищожество като него!

Добави коментар

Водещи новини