Росен Желязков (ГЕРБ): Ние не сме против машинното гласуване, искаме да има алтернативи

  • 02 ноември 2022 17:50

  • 539
  • 3
Росен Желязков (ГЕРБ): Ние не сме против машинното гласуване, искаме да има алтернативи
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

В момента Народното събрание е в много добра кондиция и на работна вълна. Парламентът е доста по-оперативен. Той започна да работи. Това заяви зам.-председателят на НС от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Темата за хартиената бюлетина беше поставена в края на миналия парламент. Това е важна тема, защото предстоят предсрочни избори“, подчерта той.

„Изборният кодекс трябва да осигури предвидимост. Това ще е доста дълъг процес. Има голямо недоверие в машинното гласуване, както и в хартиената бюлетина, но трябва да се даде възможност на избирателя да избере. Самата паника по това предложение поражда недоверие“, смята зам.-председателят на НС.

Одобриха промените в Закона за КПКОНПИ, ПП напуснаха правната комисия на НС

По думите му машинното гласуване е пречка пред някои избиратели. „Ние не сме против машинното гласуване, а искаме да има алтернативи“, уточни Желязков.

По темата за правителство, Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети заяви: „Правителство има (визирайки служебния кабинет). Голямата задача пред политическата класа е да сформира правителство, за да има и НС. В една парламентарна република това е важно. В последните дни се забелязва едно смекчаване на тона в НС“, отчете той.

„Ние от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаме база за диалог. Ако сега не съумеем да съставим правителство, при нови избори, не вярвам, че диалогът ще се подобри. Сега ще се взимат най-важните решения, за да посрещнем предизвикателствата в еврозоната", предупреди Желязков.

 

 

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
539 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.11.02 | 18:10

1
За Герб алтернативата е купен вот
Анонимен

2022.11.02 | 19:06

2
Който иска да ме откраднат гласа и да го насочат към ПП да гласува на машинките. Аз си искам хартиената бюлетина! Западна Европа не е тъпа като не ползва машинки.
PaulaFox

2022.11.03 | 13:14

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини