Нинова със закана: Този бюджет на служебния кабинет няма да излезе във вида, в който го получихме

  • 02 ноември 2022 10:27

  • 1065
  • 2
© Novini.bg

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви пред журналисти в парламента, че е предложила на председателски съвет между партиите да се внесат допълнения и изменения в закона за удължаване на бюджета, входиран от служебното правителство.

По думите ѝ между първо и второ четене бюджетът ще бъде "подобрен", тъй като в сегашния си вид замразява доходите в условия на инфлация и като цяло води до още по-голямо обедняване.

Имаме разбиране, ще разговаряме с другите партии между първо и второ четене. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще представи социалния си пакет, целта е да помогнем на хората и да подкрепим бизнеса, отбеляза Нинова.

Тя подчерта, че от особена важност е повишаването на минималната работна заплата, както и помощите за младите семейства и възрастните хора от уязвимите групи. Даде да се разбере също така, че този закон "няма да излезе във вида, в който е влязъл в Народното събрание".

Нинова отново атакува служебния кабинет и покани всички ПГ на разговор за бюджета

Лидерът на социалистите направи уточнението, че дебатите по бюджета и дебатите по съставяне на правителство са две коренно различни теми и призова да се разграничават.

Това не е мнозинство за правителство. Оставаме на нашата позиция, че няма да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБ, ДПС и "Възраждане", поясни Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1065 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.11.13 | 13:59

2
селяндурке от Крушовица, лъжеш като дърта циганка, ама то пък, като си помисли човек, кога не си лъгала?! Отлично знаеш, че преговорите на ПП с герберастката пасмина не бяха за правителство, а за програми и закони! Лъжеш, за да оправдаеш предателството си и безпределната ти, до цинизъм наглост! Защото точно ти, селяндурке от Крушовица подложи задника си на сарайско-банкянската престъпна, корумпирана и престъпна сган, точно ти! Направи го и с Феса Рашидов, когото предложи за председател на НС, което, Крушовишка селяндурке, беше тай-големият позор в историята на българска парламентаризъм! Легна в един креват със СИКаджийската мутра, с Деса Дуловската, с Цанка Бичето, с "Къдравата Сю", с Карадайрето, с Данчо Ментата и ега ти бурния секс, който последва! Въртели са те отколешните ортаци от СИК и сараите на караминьол, нали?! И отпред, и отзад! Затова напоследък вървиш като насрана!
PaulaFox

2022.11.02 | 10:36

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини