Искрен Митев от ПП: Разговори с ГЕРБ само на светло, с ясни позиции

  • 01 ноември 2022 11:31

  • 1109
  • 3
Искрен Митев от ПП: Разговори с ГЕРБ само на светло, с ясни позиции
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Ние сме антипод на модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - на задкулисие и корупция. За да има разговор с тях, това би станало само на светло, в открити разговори пред медиите, с ясни позиции. Това каза Искрен Митев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" за "Твоят ден".

"Надяваме се ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да се променят и да са готови за разговори. Ниската избирателна активност идва от променливото поведение на партиите. Те проявяват фалшива диалогичност, повтаряха техен си кандидат. Осъзнавайки, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нямат политическата власт да излъчат собствен председател на НС, можеха да подкрепят и чужд", заяви той. 

Гюров към ГЕРБ: Искаме да знаем готови ли са да скъсат пъпната връв с Гешев

По думите му по-късно днес ПП ще обсъдят дали да подкрепим предоставяне на военна подкрепа за Украйна.

"Една от тезите на БНБ е, че България не е готова за Еврозоната, но имаме време да се подготвим. Последните страници още не са запълнени, където трябва да са описани ефектите от инфлацията в страните от ЕС. Приемането на еврото ще приближи икономиката ни до общностната в Съюза. Не е вярно, че няма да имаме парична политика. Референдум е невъзможен, защото това е бюджетен въпрос", подчерта Митев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1109 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.01 | 13:27

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.01 | 11:57

2
При това плашило всички полови органи са окосмени

2022.11.01 | 11:55

1
Кльощав педерунгел

Добави коментар

Водещи новини