Радомир Чолаков (ГЕРБ): Ще подкрепя всички предложения на ПП и ДБ за съдебна реформа, но те искат разрушение на държавата

  • 31 октомври 2022 18:03

  • 2893
  • 11
Радомир Чолаков (ГЕРБ): Ще подкрепя всички предложения на ПП и ДБ за съдебна реформа, но те искат разрушение на държавата
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Днес изпратих дневния ред за работа на правна комисия и първа точка в дневния ред е законопроекта на Кирил Петков за КПКОНПИ. Аз лично ще подкрепя този законопроект и ще приозва колегите от парламентарната група също да го подкрепят. Очакваме и законопроекта на г-н Крум Зарков, който също ще бъде разгледан в комисия. Всички предложения на служебния правен министър, свързани с плана за възстановяване, ще бъдат разгледани в комисия.

Това разкри в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и председател на правна комисия Радомир Чолаков.  

Радомир Чолаков (ГЕРБ): Следващият кабинет трябва да бъде подкрепен от всички

"Непрекъснато слушам глупости, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са против правна реформа, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в бранят Гешев. Повече няма как да се говорят такива неща. В предишното НС бяха внесени много недомислени закони. Ние сме спорили по тази тема, защото виждаме несъвършенствата в тези закони. Това води до интерпретации от страна на ДБ и ПП, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са мафия и бранят мафията. Повече никой няма да има право да казва такива неща, защото аз лично ще подкрепям всичките законопроекти за съдебната реформа на двете партии", обяви той.  

Борисов: Единственият начин да има правителство е контактни групи

"Нека ПП не злоупотребяват с добрината на Бойко Борисов. Кирил Петков и Асен Василев го арестуваха незаконно. Нека разберат това. Двамата говорят и вършат неща, в които няма логика. ПП заявяват или ще се съобразявате с нас и нашите условия, или ние ще взривим държавата - с вас или без вас. Те обещават на пенсионерите много големи пенсии и социални придобивки, като задната мисъл е да се теглят дългове. Това е план за банкрутиране на България. Логиката на техните думи и действия водят само към това - фалит на държавата. Ако следваме тяхната логика няма как да има редовен кабинет в 48-ото НС. Тук трябва да свалим картите на масата и да си кажем - искаме ли да работим за България или искаме да тласнем България към поредните избори и да дадем властта отново на Румен Радев. Аз вече си правя разделителна линия между политическите сили. Има такива, които са готови да се жертват и да преодолеят някои разминавания в името на България. Има и такива, които не искат да помръднат и сантиметър и не искат да имат консенсус. Логиката на ПП е разрушение", категоричен бе Радомир Чолаков и добави, че втора точка в дневния ред на правна комисия ще са проемните в Изборния кодекс, свързани с връщането на хартиената бюлетина. 

Филип Епитропов
2893 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
, Виолета

2022.11.01 | 03:56

11
Е хайде посмалете с 50 левчета. Те вървяха и при Баце. Вие май го забравяте. Ами какво са 100 лева при това което ПП сториха. Цените скочих драстично. Като кажете "А" ще трябва да кажете и "Б". Не че съм за Боже, но дайте да се обединим около някой който да милее за България. ДБ също не стават. Те са от котилото на Иван Костов. Шопа би извикал: "НЕМА ОРА" !!!!
Анонимен

2022.10.31 | 21:27

10
ПП няма нужда да бъде подкрепяна! ПП може самостоятелно да разруши държавата! Резултатите са на лице.
Цв

2022.10.31 | 21:03

9
Ей ГЕРБ, спрете се! И твърдите ви поддръжници ще ви намразят, че клякате на ПП!

2022.10.31 | 19:58

8
ЕДВА ЛИ ИМА ПО ГОЛЯМ РАЗРУШИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА ОТ БАЦЕ
6

2022.10.31 | 19:50

7
Абе, ти нали си полезният идиот на мутрата от СИК - Банкя? Трай и си свиркай! Да, днес Чолака лъга като дърт циганин! Да, герберастките престъпници подложиха на нечуван в историята ни геноцид българските пенсионери и "самоубиха" пет хиляди от тях! И откраднаха милиарди!
Защо триете, страхливци?!

2022.10.31 | 18:34

2
Защо триете истината? Преди малко банкянският лакей Чолака лъжеше по национална телевизия като дърт циганин! Не ПП и ДБ, а престъпната, корумпирана и просташка сган на СИКаджийската мутра от подземния свят разруши, срути и ограби България! Нали за 12 години грабежи, чудовищни далавери, кражби на милиарди, особено от "магистралите" на банкянската мутра, държавата ни беше най.бедната, най-корумпирана в Европа, с най-висока смъртност и най - много европейски пари! Чолака лъже, че "не бранят" Каскета! Бранят го, и още как! Ще го бранят, разбира се, къде на майка си банкянска да вървят, само че Каскета ве някога ще бъде изметен и тогава, нищожество Чолаково, лъжец и наглец, жална ви майка СИКаджийска! Правителството ан Кирил петков увеличи минималната пенсия със 170 лв. бе, мерзавецо герберастки, а по време на вашия банкянски геноцид пет хиляди български пенсионери се самоубиха от мизерия, безизходица и глад! вие ги убихте, лакей банкянски, вие бе, Чолако!

2022.10.31 | 19:26

6
Или изобщо не си в ред или полезен идиот на Прокопиев.

2022.10.31 | 19:24

5
Ти малоумен ли си,цели чаршафи изписваш с опорките на Прокопиев и питаш защо триели?

2022.10.31 | 19:21

3
Прокопиев колко ти плаща?

2022.10.31 | 19:22

4
Това са двата най-полезни идиота на Прокопиев.
Емѝ...

2022.10.31 | 18:05

1
Пхахахаха, "разрушение на държавата" според неграмотните чорлави тиквеници е вкарването на крадливата им сган в прокypатурата, в съда и накрая в затвора, където им е мястото.

Добави коментар

Водещи новини