Драгомир Стойнев (БСП): Коалицията между БСП, ПП и ДБ приключи

  • 28 октомври 2022 22:37

  • 7478
  • 13
Драгомир Стойнев (БСП): Коалицията между БСП, ПП и ДБ приключи
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Коалицията между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Продължаваме промяната и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от приключи. Оттук нататък трябва да гледаме бъдещето. Всеки един избор е едно ново начало. Това заяви в предаването "Панорама" по БНТ Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите му за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е важно да се защитава националния интерес и ако възгледите им съвпадат с тези на други политически сили, то тогава може да се намери правилното решение.

"Избирателят показа новата форма, в която ще се взимат решенията в бъдещия парламент, няма да се взима еднолично решение и няма конкретна политическа сила, която да налага своята воля, а ще трябва всички политически сили да бъдат съпричастни и да участват в процеса и да носят отговорност", каза той.

Тома Биков за преговорите за кабинет: Сами сме във Вселената

За избора на Вежди Рашидов за председател на НС Стойнев заяви, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е спасила парламентаризма в България.

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е показа как трябва да се действа в такава кризисна ситуация и да се защити обществения интерес за сметка на партиен интерес, защото ние пострадахме от това решение във вътрешнопартиен план, но в името на парламентаризма БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отстъпи, за да имаме консенсус. Всеки говори за консенсус, но не предприемат реални действия. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е направи тази първа крачка, нашият лидер я направи и се очаква останалите политически сили да направят минимално усилие, за да може да сформираме правителство, за да отговорим на обществото. А обществото очаква социална, икономическа и финансова стабилност", каза Стойнев.

По отношение на връщането на хартиената бюлетина заяви, че не искат премахването на машинното гласуване, а право на избор на българските граждани и по-скоро на тези, които се притесняват от машините.

За позицията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за приемането на еврото каза, че от Левицата искат да бъдат добре информирани. Искат да знаят какъв е планът на правителството и дали 2024 е удачната година. Даде пример за потенциалния кандидат Унгария, където форинтът се обезцени, а лихвените проценти и в Чехия, и в Унгария са двуцифрени.

"В този момент е необходимо да има стабилен бюджет и повече отвсякога страната се нуждае от успокояване и политическата класа трябва да го даде", категоричен е обаче Стойнев.

На въпрос защо България да не дава оръжия на Украйна, след като досега продаваше, Стойнев заяви, че продаването е от частните фирми.

"Тук е въпросът държавата да се ангажира и това което се произвежда или тепърва ще се произвежда, трябва да се заплаща или да се дава, или да се дава техника, която е значително остаряла. Трябва да мислим какво ще се случи след войната, как се постига тази стабилност и как ще се постигне мирът. Предпочитам България да помага на украинските граждани, отколкото на войната и смъртта. Ние не можем да произвеждаме изключително модерно оборудване, но в крайна сметка трябва да бъдем и малко внимателни", заяви Стойнев и цитира думите на Саркози, които казва, че "ЕК е административна структура и трябва да внимава, когато насърчава безразборното даване на оръжие, защото всяко даване на оръжие е инвестиране в конфликт".

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е социалистическа партия, която милее за мира и счита, че ще е от страната на тези, които преговарят и намират решение, отколкото да стимулират конфликти", каза още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7478 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.29 | 12:00

13
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Анонимен

2022.10.28 | 23:22

4
Я го виж колко е доволен сладура. Взема си паричките от Кремъл и тика България към пълна разруха.
Пърчи

2022.10.29 | 10:13

12
Кретен

2022.10.29 | 00:56

5
Точно. Комунист сър(педал).....
Обикновена Пунта Мара

2022.10.29 | 09:00

10
"Другарю" Стойнев, как може да ПРИКЛЮЧИ НЕЩО, което НЕ е НИКОГА СЪЩЕСТВУВАЛО???? КАК????
ИСТИНАТА

2022.10.29 | 09:01

11
"Другарю" Стойнев, УВЕРЯВАМЕ Ви, че БЪЛГАРИТЕ НЕ са КАМИЛЧЕТА!?!?!?
Анонимен

2022.10.28 | 23:04

2
Под защита на националните интереси БСП разбира да се лиже газът на Путин и да се отлъчим от нормалния демократичен проспериращ свят!

2022.10.29 | 07:59

9
Ами вие пък лъжете американски задници
Анонимен

2022.10.28 | 23:08

3
И коалиция с дявола да направят няма да върнат България под ново руско робство!

2022.10.29 | 06:06

8
Нинова,Бойко е като лъвът.Лъвът поканил кума лиса на гости и кума лиса отишла.Но стигнала до колибата на лъвъ и кума лиса си рекла.Било през зимата.Ооо аз тук няма да влезна тук има следи само на вътре на вън няма.И лисана си рекла я аз да изчезвам до като мие цяла кожата и дим дае няма,жива и здрава.
И какво ще правим…кдл

2022.10.29 | 05:14

7
Без правителство? Народа разделен- коалиция не може да има. Да викаме Жорж Ганчев пак

2022.10.29 | 04:57

6
Гжо Нинова ако вкарате хартиените бюлетини,герб и дпс ще побързат да има избори.Имали избори герб дпс ще имат мнозинство в парламента.Имат ли мнозинство бсп и другите всички партии ще бъдете изхвърлени както преди 12 годишното им управление.Не им се връзвайте те сега щеви обещават от кол и въже и какво ли не докато се докопат до хартиените бюлетини.Теса шпецове общините,само чакат шпецкомандата и да започнат да приготвят бюлетините.Няма да има спане 2 месеца докато приготвят бюлетините.Щеве изхвърлят като при сумито завинаги.Бойко неги търпи и Пеевски покрай тях имали много пари.Бойко 12 г допуснали някой до него.Не се подавайте на Бойковите милиционерски маневри.После щеви излезнат солено.Кирил Петков те слушаше но Борисов?

2022.10.28 | 22:57

1
Приключи безславно

Добави коментар

Водещи новини