Манфред Вебер пожела успех на Бойко Борисов в отговорната задача да бъде съставено стабилно правителство

  • 28 октомври 2022 19:20

  • 993
  • 10
Манфред Вебер пожела успех на Бойко Борисов в отговорната задача да бъде съставено стабилно правителство
© ГЕРБ
Слушай новината Слушай новината

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на продължават да полагат усилия за създаване на стабилно правителство, от което страната ни има нужда. Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище, председател на най-голямата партия в ЕП - Европейската народна партия, която се проведе в рамките на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС) в Аугсбург, Германия.

Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обсъдиха актуалната политическа обстановка в България. Борисов посочи, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на продължават да полагат усилия за създаване на стабилно правителство, от което страната ни има нужда.

„България е изправена пред множество кризи и ние ще направим всичко по силите ни, за да я изведем от тях. Държавата ни фалира, заради управлението на „Продължаваме промяната“. Благодарение на тяхното правителство дефицитът ни достига 7%, а следващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 млрд. дълг“, посочи лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Бойко Борисов запозна премиера на Бавария с политическата ситуация в България

Той сподели, че още в първите дни на Народното събрание ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в -СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е предложила мерки, насочени изцяло към хората и бизнеса, които биха ни извели от кризите.

Председателят на ЕНП Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище поздрави Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за изборния резултат на партията. Вебер пожела успех в отговорната задача да бъде съставено стабилно правителство около ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и подчерта, че партията има пълната подкрепа на цялото семейство на ЕНП в тези усилия. Според него резултатите от изборите в България са знак, че гражданите очакват политическо лидерство. Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище уточни, че България има нужда отново да се възползва от европейските средства, които ще са в помощ за бизнеса и гражданите в тези несигурни времена. Той коментира, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са доказали, че имат опита и могат да поемат отговорност, за да се справят с предизвикателствата, пред които е изправена страната.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г припомни, че по време на неговото управление на България не са спирани европейски средства и правителството е правило всичко необходимо, за да се възползва от всяко евро, което ЕК е отпускала. По думите му по време на управлението на „Продължаваме промяната“ не е направено необходимото, за да може страната ни бързо да се възползва от парите по Плана за възстановяване и устойчивост.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
993 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
†❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW

2022.10.29 | 01:53

7
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa! 卐☞Sieg Heil!☜ ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH! ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/rq6zuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово☜☞: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz
✌Кристина Кръстева✌

2022.10.29 | 13:44

10
☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
PaulaFox

2022.10.29 | 12:03

8
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
✠Змeй Гopянин oт Бaндитckа Bиeнa

2022.10.29 | 13:43

9
☞Eй Пayлa-Пaвлинo, нecтaвaш зa ибaнe зaщoтo минджaтa ти e шиpoka kът пoпckи pъkaв, миpишe нъ paзвaлeнa xъмcия, yвиcнaлa e дo-koлeнeтe и тaм вътpe в нeя, гъмжи oт гъби, виpуcи и бakтepии! ☞Нa 24-гoдишнa възpacт пpocтитyтkитe ги пeнcиoниpaт и ги пpaщaт дa пoдpeждaт рaфтoвeтe нa Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, мapш дa пoдpeждaш paфтoвeтe в мaгaзинитe дъpтъ-ypycпиьo!

2022.10.28 | 21:58

6
АКО БЕШЕ ЖИВ ДОНЬО ДОНЕВ НА СНИМКАТА ЩЯХА ДА СА ТРИМА.
Сърбеца

2022.10.28 | 20:46

5
Суингъри, гейове и педофили
Мвр

2022.10.28 | 20:46

4
Бита карта
баба гицка

2022.10.28 | 19:48

3
давай БОЙКО, С ТЕБ СМЕ - нокой от Европа не подкрепя пп=подлите педали, който ограбиха народа - САМО ГЕРБ

2022.10.28 | 19:29

2
Два педала виждам на снимката.....

2022.10.28 | 19:28

1
отпадъци.

Добави коментар

Водещи новини