Борисов в Мюнхен: България е в труден период и българският народ се довери отново на ГЕРБ

  • 28 октомври 2022 14:25

  • 1905
  • 26
Борисов в Мюнхен: България е в труден период и българският народ се довери отново на ГЕРБ
© Фейсбук

България е в труден период и българският народ се довери отново на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, като ни постави на първо място. Това каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на среща с Маркус Фербер, председател на фондация „Ханс Зайдел“. Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е на посещение в Бавария на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС).

,,Вчера с много усилия успяхме да приемем в Народното събрание, по инициатива на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, решение за потвърждаване пътя на България към еврото - от 2024 г. В първия ден на парламента внесохме Проект на решение за даване на военна помощ на Украйна”, посочи Борисов. Също така още в първия ден внесохме Проект на решение за 100% диверсификация от руски газ и руско ядрено гориво, допълни лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в коментира, че се задълбочава проблема с нелегалните мигранти на територията на цялата страна. По думите му те са навсякъде и проблемът ескалира.

Борисов ще бъде гост на конгреса на Християнсоциалния съюз на Германия

,,По време на нашето управление бюджетът беше с излишък, сега дефицита достига 7%. Външният дълг вече е 35% и новия дефицит достига 15 млрд. Рекордни нива на инфлацията”, заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и допълни, че в същото време България е на челни места по производство на електроенергия в ЕС, най-големи производители на слънчоглед и зърнени култури. Военната промишленост произвежда в пъти повече от друго време“, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Маркус Фербер изразиха задоволство от съвместната работа и високо оцениха дългогодишното сътрудничество между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Фондацията. Двамата набелязаха нови съвместни проекти в сферата на подготовка и обучение на кадри, както и формулирането на политики за развитието на България. Фербер уточни, че част от инициативите, които ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и фондация „Ханс Зайдел“ ще реализират ще бъдат насочени към младежки семинари и адаптиране на управленските политики към актуалните европейски измерения. Обученията ще обхванат противодействието срещу фалшивите новини и начините за справяне с езика на омразата.

По време на срещата Борисов информира Фербер, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е поела разноските на група деца от Украйна, които са били на българското Черноморие.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1905 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2022.10.29 | 19:09

26
Там Лаура Кьовеши щего арестува поне за 25 лета.
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.10.29 | 01:48

25
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa! 卐☞Sieg Heil!☜ ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH! ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/rq6zuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово☜☞: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz
ДО ТЪПОТО НАСЕЛЕНИЕ

2022.10.28 | 17:52

24
НАЛИ ЕВРЕЙСКИТЕ НИ ГОСПОДАРИ,ПРЕДИ ГОДИНА ЩЯХА ДА МАХАТ КОРУМПИРАНАТА КРАДЛИВА ТИКВА? СЕГА Е РЕАБИЛИТИРАХА, БЕЗ ДА НИ ПИТАТ НЕЩО?
ГЕРБ се завръща

2022.10.28 | 17:46

21
Бойко го посрещат като държавен глава без в момента да е такъв а Кицата беше министър председател и го държаха в стаята за прислугата. Направете сами разликата, кой има по голям международен авторитет.
Киролацията на К.у.р.о

2022.10.28 | 17:49

23
ППедерастите не могат да стигнат на Бочкото до чатала за да му отвъртят една тутурутка - толкова са по низси от него.

2022.10.28 | 17:29

20
70 процента от населението не гласували, той се хвали че му се били доверили. Смешник.
Хан Крум

2022.10.28 | 17:48

22
Не бой се Кирчо - като върнат хартиената бюлетина мекеренцата като теб ще останат извън НС. Съдбата на Турбомутро Чалгаря от Учин дол я видя нали? Ами ти си пиши, пиши, учи български за затвора ще ти трябва.
ТИКВУН

2022.10.28 | 17:24

19
Нагъл ,крадлив охранен шопар !!!!
Алекс

2022.10.28 | 16:50

14
Лъжец,наглец, комплексар . А състави правителство като те е избрал българския народ. Не ти ли стигнаха златни кюлчетата, парите. НИКОГА повече ГЕРБ, никога повече Бойко Борисов. НИКОГА!!!

2022.10.28 | 17:23

18
ГРОБ Е ТОКСИЧНА ПАРТИЯ
гражданин

2022.10.28 | 17:09

15
Грубо 800 и малко хиляди не е България.Не знам за какво доверие говори.

2022.10.28 | 17:22

17
даааа прав си,даже са шестотин и нещо хиляди
PaulaFox

2022.10.28 | 17:21

16
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.28 | 16:35

13
Довечера ще му разцепят г.ъзъ на тиквата

Добави коментар

Водещи новини