БСП: Застанахме зад Вежди Рашидов, за да има парламентаризъм

  • 28 октомври 2022 10:46

  • 727
  • 3
БСП: Застанахме зад Вежди Рашидов, за да има парламентаризъм
© NOVA NEWS

Застанахме зад Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, за да има парламентаризъм и да се тръгне към създаване на нормална работа за кабинет. Колегите от ДБ и ПП не бяха коректни. Трябва възможно най-много закони на Плана за възстановяване да бъдат приети. Това заяви за "Твоят ден" Иван Петков от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите му конфликти между ГЕРБ и ПП забавят състава за Спортната комисия.

"Подкрепихме кандидатурата на Радостин Василев. Има обаче и неща, които не знаем за този казус. На нас ни бе казано, че трябва да бъде оглавена от ПП. Ще подкрепим и кандидатурата на Иван Христанов за Земеделската комисия. Не разбрахме вчера какво се случи, затова не го подкрепихме. Беше чудно, че няколко комисии не можаха да бъдат избрани", заяви той. 

Според него ако ПП поканят БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на разговори, те ще се отзоват, но Националният съвет ще реши дали да ги подкрепят накрая.

Явор Божанков (БСП): Едноличната власт е кошмарен сценарий

Последвайте канала на

Радина Лазарова
727 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????

2022.11.01 | 15:37

3
А,като ЗАСТАНАХТЕ до него,КАЖЕТЕ ,какво правим с ИСТИНАТА за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА,"Белене",Барселона,Капитан Андреево,.......................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб"???? КАКВО ПРАВИМ с КОРУПЦИЯТА,"Другарююююююююююююююю"??? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ и Вие от "бсп" за КОРУПЦИЯТА???? ЗАЩО????
PaulaFox

2022.10.28 | 11:17

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.28 | 10:53

1
ИЗЛОЖИХТЕ СЕ ЯКО НЯМАТЕ ПРАВО НА ГРЕШКИ

Добави коментар

Водещи новини