Делян Добрев: Правителство с първия мандат не се задава, защото част от партиите се държат като зли духове

  • 27 октомври 2022 08:17

  • 907
  • 6
© БНТ

Правителство с първия мандат не се задава, защото част от партиите се държат като зли духове. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в предаването "Денят започва" по БНТ. 

В Народното събрание казват "при никакви обстоятелства с тези не искаме". Те като говорят за корупцията, какво стана с тяхното правителство? Не знам какво правителство ще предложим, тъй като парламентът е в насипно състояние. Затова искаме поне нещата, които са важни за хората - тока за бита да ги предложим, да ги разгледаме в комисии и до края на месеца да ги приемем, посочи Добрев. 

Радев: Към ГЕРБ се гледа с голяма надежда

По думите му ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са разбрали, че служебното правителство е стартирало нов търг за 10-годишен договор за газ на консултациите при президента вчера. 

Добро впечатление направи, че президентът осъзнаваше колко е важно точно в този момент Народно събрание да предложи и приеме антикризисни мерки. Стори ни се, че президентът подкрепя мерките, които ние предложхиме, между другото по част от тях има консенсус и в НС, така че се надявам в следващите седмици да бъдат приети, каза още депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

Президентът е съобщил на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че има 27 компании, които са проявили интерес към доставка на газ за България.

Отбеляза, че в процедурата е записано, че количествата газ не могат да бъдат от държава със санкционен режим, тоест руският газ е изключен. Това, което ще направим е да коригираме проекта на решение, така че да не спира тази процедура, а по-скоро да даде санкция на НС за провеждането ѝ. От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предлагаме забрана на либерализация на битовия пазар на електроенергия до началото на 2026 г., допълни още бившият енергиен министър. 

Даниел Митов: Без ГЕРБ няма правителство

Добрев посочи и мерките, които ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предлага за поевтиняване на горивата: Продължаваме да твърдим че горивото е надписано с 1 лев отгоре. Предлагаме с проект на решение Народно събрание няколко варианта - да се въведе мито върху уралския нефт, който нашата рафинерия купува евтино, но ни препродава скъпо. 

Според него допълнителните приходи в държавния бюджет ще са около 3.5 млрд. лв. и ще могат да бъдат дадени като компенсации за гориво не само на крайните потребители, но и на бизнеса. Втората предложена мярка е изземване на свръхпечалбите на енергийните дружества, а третият вариант е служебното правителство да предложи собствен механизъм.

Освен това ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предлагат компенсациите за тока за бизнеса да продължат да действат през цялата 2023 година.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
907 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2022.11.12 | 19:28

6
НЕ ,НЕ ИСКАТ КОАЛИЦИЯ С ДЯВОЛА
Г-н гешев, твоят блок саниран?

2022.10.29 | 11:52

5
А кога да бъде санирана „Режията“ в Добрич – квартал или гетото на града ?
PaulaFox

2022.10.27 | 13:25

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.27 | 11:14

3
Делянчо опитваш се да защитаваш заграбеното и дасе представиш добре пред чюдовището Борисов,както казва митьо очите.Нямате шанс нито в политиката нито в живота.

2022.10.27 | 10:52

2
Мутрата е тотално зависим и на каишка и каквото му кажат това прави само и само да спаси откраднатите от българския народ много милиарди. След най-мразените и охулвани антибългари и предатели кукуто Мони и пастирката Плевналиев сега вкарва и д-ция за изпращане на оръжие за Украйна и ускорено вкарване на еврото. Тази ненаказана мутра и бандит с тъмно и криминално минало играе за Козяк и глобалистите срещу собствения си народ и Родина
Анди

2022.10.27 | 08:49

1
Къде е дизала за 2лв, Деляне? Къде са ниските цени? На мама депутата!

Добави коментар

Водещи новини