Пак скандал в парламента: Депутатите не могат да се разберат за комисиите

  • 26 октомври 2022 15:33

  • 2306
  • 9
Пак скандал в парламента: Депутатите не могат да се разберат за комисиите
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Още първата комисия в дневния ред на депутатите успя да ги скара. Това се случи с постоянната комисия по бюджет и финанси. 

Все пак бе решено, че Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас ще я оглави. Бяха избрани и заместник-председатели.

Предложенията бяха приети единодушно с 225 гласа "за".

Петър Чобанов от ДПС оглави Комисията по бюджет и финанси

След гласуването Румен Йончев предложи точката за комисиите да бъде преместена като първа.

На нас ни трябват комисии, за да почне парламентът да работи. И точно за това се събрахме днес. Така че правя обратно предложение - до приключване на тази точка от дневния ред, каза Андрей Гюров от ПП.

Безпрецедентно е, че в рамките на по-малко от 24 часа постигнахме някакъв, макар и крехък консенсус за разпределението по комисии. В предходни парламенти това е отнемало и месец. Все още председателският съвет не се е събирал, за да коментира в кои предложения има припокриване на постове. Предлагам да бъдем по-мъдри. В следващите комисии, освен социалната, има известено припокриване. Предлагам да гласуваме и социалната комисия, за да може да се съберем на председателски съвет и всеки да изпълни ангажиментите си към групата си. Припомням, че до снощи всеки председател на ПГ трябваше да представи предложенията си. Някои председатели все още не са го направили. Моля да съобразите и това. Или гласуваме на инат, или търсим някакъв консенсус. Аз предлагам отново в консенсус да се разберем за председателските места. Това според мен е най-разумно. В противен случай ще подкрепя предложението на колегата от "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но", каза Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Г-жо Атанасова, това, което предлагате, мисля, че може да се случва за всяка една комисия. Преди час взехме решението. Ако за някоя комисия има припокриване, нека си пуснем почивка и да се разберем. Затова са ни избрали хората тук, а не да си ходим вкъщи в три часа, отговори ѝ съпредседателят на ПП Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Аз няма да си служа с популистки лозунги как хората ще работят, а ние ще си ходим вкъщи в три часа. Но ще кажа нещо принципно - три дни ни чакаха хората да си изберем председател. Уважаеми колеги от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, спрете да злоупотребявате и да манипулиране информация. Само преди 10 минути говорихме председателите и да, установи се, че има припокриване. Но има и десетина комисии, които са неоспорими. Освен социалната, поне още 7-8 комисии се видя, че са безспорни. Предлагам да ги гласуваме сега, а тези, които са спорни, да ги оставим за утре. Това заяви лидерката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Г-жа Нинова говори за среща, в която ние сме участвали. Ние дори не сме виждали на част от колегите заявките, за да знаем кои са спорни и безспорни комисии. Няма проблем да гласуваме безспорните. Бързият начин да се стигне до работа е да се съберем на председателски съвет с участието на всички колеги. Затова ви моля или да гласуваме предложението на г-н Йончев, или да останем и да се съберем на председателски съвет всички, обърна се Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Председателят на НС Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко излезе от заседанието, тъй като бе получил обаждане от турския парламент. Така на неговото място застана заместникът му от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Г-жа Нинова ме увери, че по някои комисии няма спор. Но за други има претенции от други групи - на БВ, ДБ и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Когато влязох в зала, разбрах, че има несъгласие, обясни отново Атанасова.

Днес сутринта имаше председателски съвет, на който не всички политически сили са дали своите предложения за председатели. Същевременно се определиха квотите и председателите. Остана да се уточнят заместник-председателите. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" това не ги касае. Няма спорни комисии. Преди малко при мен дойде Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да ми каже, че те също имат претенции за социалната комисия. Ние успяхме да направим по-трудното - да разпределим председателските места. Това каза лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. Той също се обяви за предложението на Йончев.

Тук няма спор. Трябва да съчетаем двете предложения - да си вземем почивка, но да си довършим работата днес. Аз съм съгласен с г-жа Нинова, че не трябва да отлагаме работата. Никой не си тръгва от работа в три часа, каза бившият премиер Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Депутатите се скараха за Плана за възстановяване и батериите

Със 148 положителни гласа бе прието предложението на Йончев за прекратяване на заседанието.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2306 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ЗОРАН

2023.05.31 | 17:18

9
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ОТ ДЕПУТАТИ ИЗМЕКЯРИ И ПАРЛАМЕНТ ФАЙДА НЯМА
????

2022.10.26 | 18:08

6
КОЙ с КОГО да се РАЗБЕРЕ, след като ПРОДЪЛЖАВА да се КРИЕ ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, "Белене", Барселона, Капитан Андреево,............................, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб"?!?!? КОЙ с КОГО?! НАРОДЕ????
Да

2023.05.19 | 13:49

8
Народа отдавна избяга! Тук останаха само циганори и мазохистични тъпанари като нас.
Да

2023.05.19 | 13:47

7
Деееа вашето маааме деееа! За разстрел сте всички! България стърже дъното, а вие сте политически ялови!

2022.10.26 | 17:25

5
За КОМИСИЬОННИТЕ

2022.10.26 | 17:24

4
не мОГаТ Да раЗделЯт лАПаЧКаТа
PaulaFox

2022.10.26 | 17:23

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Панчо

2022.10.26 | 17:17

2
Всеки иска да лапа .

2022.10.26 | 16:35

1
Гледайте в Odysee.com филма от 2016 истината за Украйна UKRAINE ON FIRE, Oliver Stone

Добави коментар

Водещи новини