Христо Проданов: От БСП внесохме 10 законопроекта за увеличение на доходите

  • 25 октомври 2022 08:53

  • 566
  • 2
Христо Проданов: От БСП внесохме 10 законопроекта за увеличение на доходите
© Кадър: БНТ

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е внесла в Народното събрание 10 законопроекта, които касаят основно увеличението на доходите. Един измежду тези 10 е за промени в Изборния кодекс, които да дадат възможност за гласуване и с хартия, освен с машина. Това коментира в "Денят започва" по БНТ депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за.

По думите му от левицата смятат, че има голяма група хора, които имат желание да гласуват, но по някаква причина се страхуват да го направят заради наличието само на машинно гласуване. Проданов обаче отхвърли тезата, че изборните резултати на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се дължат само на липсата на гласуване с хартиена бюлетина.

В никакъв случай не търсим вината в Изборния кодекс или оправдание за резултатите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Но в крайна сметка това, както казах, е възможност, защото в никакъв случай ние не мислим, че тези хора, които се страхуват да отидат да гласуват с машините, че те гласуват само за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Точно обратното - те гласуват за всички партии, но е важно тези хора да имат възможността да го направят, сподели Проданов.

Той допълни, че за избора на председател на Народното събрание от левицата са постъпили изключително принципно - след 3 денонощия и 10 проведени гласувания. Отхвърли обвиненията на други депутати, че от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са подкрепили Вежди Рашидов с уговорката те да получат подкрепа за предложението им за връщане на хартиената бюлетина.

Георги Свиленски разкри какви са плановете на БСП за коалиция

Проданов призова служебното правителство да не се занимава с вътрешнопартийните въпроси в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, тъй като основната работа на един служебен кабинет е да организира честни и прозрачни избори.

С оглед на предстоящата тежка зима най-добре е да има правителство, заяви Проданов.

Той изключи възможността да подрепят първия мандат на ГЕРБ за съставяне на правителство, а биха разговаряли с "Продължаваме промяната" за успешно реализиране на втория мандат.

Последвайте канала на

Владимир Василев
566 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.25 | 11:49

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.25 | 09:17

1
ЧЕРВЕН БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини