ГЕРБ внесе проекторешение за изпращане на военна помощ за Украйна

  • 25 октомври 2022 07:58

  • 3748
  • 56
ГЕРБ внесе проекторешение за изпращане на военна помощ за Украйна
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Най-голямата парламентарна група ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на внесе в деловодството на парламента проекторешение за изпращане на военна помощ за Украйна.

От политическата сила са депозирали и проекти на решения за приемането на еврото в България и за компенсации на небитовите крайни клиенти на ток.

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са внесли пакет от проекторешения в три направления от вече заявени приоритети - диверсификация на енергийните доставки, военна и техническа помощ за Украйна, в това число и от наличността с отпаднала необходимост за въоръжените сили и ускорява на процеса на техническата подготовка за приемането на еврото.

От парламентарната група предлагат освен предоставяне на военна помощ за Украйна Министерски съвет да проведе консултации, в рамките на инициативата на НАТО за усилване на източния фланг, за разполагане на сили и средства, които да гарантират сигурността на страната, включително и за съвместна охрана на въздушното ни пространство.

Делян Добрев (ГЕРБ) показа антикризисните мерки на ГЕРБ, които вече са внесени в НС

Възлагат се преговори със съюзниците ни в Алианса за разполагане на наша територия на заместващ или усилващ на отбранителните ни способности капацитет.

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са депозирали в деловодството на парламента и няколко проекторешения в енергийната сфера.

Групата предлага разделяне на мярката с тавана на небитови клиенти - като досегашния таван от 250 лева да остане са потребители на ниско и средно напрежение, а за химическата и тежката промишленост прагът на базовата цена да е 200 лева за мегаватчас.

В други проекторешения се възлага на МС да инициира лицензиране на неруско ядрено гориво, въвеждане на мито за вноса на руски суров петрол и облагане на свръхпечалбата на собственици и/или преработватели на нефтопродукти от руски суров петрол, както и МС да възложи до края на ноември да се разработи и стартира тръжна процедура за дългосрочна 10-годишна доставка на неруски природен газ.

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на също така предлагат до 1 януари 2026 г. битовите крайни клиенти на електроенергия да останат на регулирания пазар, с което на практика се отлага с три години процеса на либерализация на битовите потребители на ток.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3748 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
Хаха

2022.10.26 | 21:37

56
Обратното само без герб ще тръгнем напред доста ни лъгаха и крадяха а тези гласували за герб или са глупави или им е платено
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/CMqs7

2022.10.25 | 14:15

55
☞ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa! 卐☞Sieg Heil!☜ ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH! ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/rq6zuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz ☞Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НА КОЛ!☜☞: yerl.org/crXJp ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz
БЪЛГАРИ

2022.10.25 | 11:42

51
МАМИЧКАТА ЩЕ ВИ Е В А !
☠Peз☠ Глaвинчeв

2022.10.25 | 14:13

54
☞Eй MAHГAЛ cмpaдлив гнyceн, знaм koй cи, eтo тoвa тe oчakвa мнoгo ckopo!☜ ☞: yerl.org/lM5et
PaulaFox

2022.10.25 | 11:49

52
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
☠Boйтek c чepвeния kъckeт☠

2022.10.25 | 13:47

53
☞Eй Пayлa пoмниш ли мe, бяxмe cъyчeници, нa мeн ми виkaxтe Boйтek-мekaтa пишka, a нa тeб ти виkaxме Пaвлинa-миpизливaтa ЧИПA! ☞Пayлa, нa 24-гoдишнa възpacт пpocтитyтkитe ги пeнcиoниpaт и ги пpaщaт дa пoдpeждaт рaфтoвeтe нa Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, пoнeжe ca физичeckи и пcиxичeckи амopтизиpaни, и изтъpkaнитe им минджи xeм ca aлтaви kът пoпckи pъkaв, xeм миpишaт лoшo, xeм ca yвиcнaли дo-koлeнeтe, тa нe ce xaби дa cи пpaвиш pekлaми тyk, нecтaвaш зa ибaнe и ниkoй нopмaлeн мъж нямa дa ти ce въpжe, aми xвaщaй мoтиkaтa и oтивaй нa ceлo, тaм ти e шaнca зa пpeпитaниe!☜ ☞A Пeщepaтa cи koлkoтo и дa я миeш вcе cи МИPИШE нъ тoплo oпyшeнa ckyмpия, фakт!☜
ЖИВОТ ИН СКИ КО ПЕЛЕ ТА!

2022.10.25 | 11:41

50
КАЗАХ ДАНС ДА СЕ РАЗГОНИ, ЧЕ ЩЕ ВИ РАЗ ЧЕКНА БАВНО И САДИ С ТИЧНО!
В РУМЪНИЯ ПРОТЕСТИ

2022.10.25 | 10:08

49
Срам! Спрете да храните Украйна!“ - В Румъния масови протести срещу НАТО и политиката на властите.
В РУМЪНИЯ ПРОТЕСТИ

2022.10.25 | 10:08

48
Срам! Спрете да храните Украйна!“ - В Румъния масови протести срещу НАТО и политиката на властите.
В РУМЪНИЯ ПРОТЕСТИ

2022.10.25 | 10:07

47
Срам! Спрете да храните Украйна!“ - В Румъния масови протести срещу НАТО и политиката на властите.
В РУМЪНИЯ ПРОТЕСТИ

2022.10.25 | 10:07

46
Срам! Спрете да храните Украйна!“ - В Румъния масови протести срещу НАТО и политиката на властите.
В РУМЪНИЯ ПРОТЕСТИ

2022.10.25 | 10:07

45
Срам! Спрете да храните Украйна!“ - В Румъния масови протести срещу НАТО и политиката на властите.

Добави коментар

Водещи новини