Рибарски (ПП) за декларацията на Плевнелиев и Паси: Ще бъде добър повод за дебати

  • 24 октомври 2022 19:00

  • 1129
  • 3
Рибарски (ПП) за декларацията на Плевнелиев и Паси: Ще бъде добър повод за дебати
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Декларациите винаги получават внимание в Народното събрание. Ще бъде добър повод за дебати, ако бъде разгледана. Нашите политики сме ги заявили отдавна. Хората видяха коя партия на какви политики държи. Това каза в интервю за "Още от деня" депутатът от "Продължаваме промяната" Радослав Рибарски.

По думите му, "Продължаваме промяната" не са се фиксирали над никакви комисии. "Тези разговори предстоят. Да видим какъв подход ще бъде избран. Тогава ще преценим които комисии са жизнено важни. Не броят, а работата в комисиите е по-важното. Не сме обсъждали да се отказваме да бъдем председатели", посочи депутатът.

Съветник при премиера относно контактната група: Прилича ми на комедийно шоу

Той коментира и двете тарифи за ток за битовите потребители. "Тази идея беше разгледана от нас, заедно с КЕВР. Идея, която лансирахме и по време на предизборната кампания. Начинът, по който служебното правителство се опитва да я приложи, не е начинът, по който я виждаме. Искахме да дадем възможност на КЕВР да определи какви са поносимите нива, каква трябва да е квотата, до която да се потребява по-евтина енергия. Виждаме по-прозрачен диалог с всички страни, за да се постигне реално работещ механизъм", посочи Рибарски.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1129 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Цв

2022.10.25 | 06:09

3
Злобни, заядливи, искате властта на всяка цена!
PaulaFox

2022.10.24 | 22:07

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.25 | 00:51

2
Не ти ли омръзна овчи гъз

Добави коментар

Водещи новини