Йотова: Политическите сили ще решат дали да има кабинет

  • 24 октомври 2022 15:52

  • 348
  • 1
Йотова: Политическите сили ще решат дали да има кабинет
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Политическите сили ще решат дали да има кабинет. Така вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , отговори на журналистически въпрос в к.к. „Албена”, където се провежда среща на Националното сдружение на общините в Република България и тя е гост на събитието, съобщава Нова телевизия.

Тя не пожела да каже кога президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще започне консултации за съставяне на правителство. Всички свои конституционни отговорности, президентът ще изпълни. Решение на президента Радев е кога ще връчи първия мандат, обясни тя.

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , отказа да коментира и избора на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко за председател на народното събрание. „За мен това вече не е новина, и аз съм като вас журналист”, каза тя.

Консултациите при президента започват тази седмица

„Важно е как ще започне от утре работата си Народното събрание. Не са добри първите сигнали - някои от бившите министрите на финансите започнаха със закани, с квалификациите, не такъв трябва да бъде разговорът, защото хората тук в Албена и са гласът на България и чакат приемането на бюджет, освобождаването на еврофондовете, Плана за възстановяване.

Кой как е подкрепил Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко за председател и защо го е подкрепил, ще решат избирателите”, обясни Йотова и припомни, че ни предстоят и избори за местна власт.

„Ние българите имаме една много хубава пословица – „Бог високо, цар далеко, а кметовете са тук”, допълни Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,

Последвайте канала на

Росица Валентинова
348 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.24 | 16:50

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини