Каримански: Някои побързаха да ме разделят с ИТН и да ме противопоставят на Слави Трифонов, да не прибързват

  • 23 октомври 2022 19:40

  • 1877
  • 2
Каримански: Някои побързаха да ме разделят с ИТН и да ме противопоставят на Слави Трифонов, да не прибързват
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Някои заглавия в медиите, извадени от контекста на днешното ми интервю по bTV, побързаха да ме разделят с ИТН и да ме противопоставят на Слави Трифонов.

Това написа на личната си страница във Фейсбук Любомир Каримански, съветник на служебния финансов министър Росица Велкова, бивш депутат от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) и бивш председател на парламентарната бюджетна комисия. Припомняме, днес сутринта той каза, че не е бил член на ИТН и е бил от гражданската квота, а изборите вече са приключили.

Любомир Каримански: Не съм разочарован от ИТН, извървях своя път и дадох каквото мога

„Нека да не прибързват с изводите и заключенията си. Искам да използвам един автоцитат по отношение на дейността ми с ИТН: „Гледали сме и сме вървели в една посока“. Предизвикателствата тепърва предстоят“, написа той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1877 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
сарай

2022.10.23 | 22:29

2
Ами, ефенди Каримански, ти днес каза обратното! Каза, че не си от "Има Такива Наглеци", съкратено - ИТН, с което се отрече от Сакатото нищожество,забрави ли? А ние видяхме "в каква посока гледахте"! Посоката беше да провалите и този парламент, както провалихте и предишните два! Посоката ви беше позорна и срамна - да изпълните мократа поръчка на мутри и мафиоти като Сакатия ти лидер, и разбира се , на (п)Резидента на Решетников, и да свалите правителството, в което участвахте! Посоката ви все такава ли си остава, на изпълнители на мокри и мръсни поръчки и на палачи?! Какви перспективи, какви пет лева бе, ефенди Каримански! Теб Сакатият те уреди на сладка служба, ама то е временно бе, ефенди! Престъпната ви и поръчкова чалгарска сбирщина е на бунището, там я изпрати българският народ, омерзен, отвратен от коварството, цинизма и предателството ви и там ще си останете! Кажи го та Сакатия на дивана, че той нещо пак е почнал да бълнува и да дава мнения и съвети, които никой не му иска, защото никой не го бръсне за слива! Я му заведи психиатър и може да му занесеш повече пакети памперси!
PaulaFox

2022.10.23 | 22:17

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини