И "Възраждане" оттеглят кандидатурата на Петър Петров

  • 20 октомври 2022 14:52

  • 1224
  • 3
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Няма по-публично място от пленарна зала и тук трябва да върви диалога за избор на председател на парламента.

Това заяви лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика по време на поредните дебати за избор на председател на Народното събрание. 

Костадин Костадинов: Българският народ произнесе присъда на своята държава

"Разделителните линии в българското общество са големи. Тук явно има някакви опити за постигане на разбирателство, но само на думи. Ние предложихме за председател на парламента да се излъчат лица и кандидати, които да не предизвикват мнението - този не. Ние ще защитим това наше предложение. Ние от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" смятаме, че председателят на НС няма да е панацея за всички болки и болежки. Той просто ще даде възможност да работим и да се опитаме да решим проблемите на хората. Ако това не стане, отиваме на избори и в това няма нищо лошо. Вижда се, че има някакъв опит за по-нормално говорене, но ако не успеем да се разберем, трябва да приключим тази агония и да отиваме на нови избори. Трябва ясно да заявим това", добави той. 

Костадинов: Следващи избори чукат на вратата

"Вчера ПП оттеглиха кандидатурата на Никола Минчев. Днес това направиха и ГЕРБ. Ние също оттегляме кандидатурата на Петър Петров, защото той е политическа фигура. В нашата група имаме достатъчно добре подготвени юристи и когато дойде времето за номинации, ще предложим един от тях, който не е бил от толкова дълго време в политиката", разкри Костадинов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1224 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО

2022.10.21 | 01:33

3
А ТИ ИЗЯДЕ ЛИ СИ КОФАТА С Г О В Н А ? :)
PaulaFox

2022.10.20 | 19:44

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.20 | 15:10

1
и техната мама също.

Добави коментар

Водещи новини