Обществен съвет ще следи за харченето на даренията за Карловските села

  • 19 октомври 2022 13:45

  • 270
  • 1
Обществен съвет ще следи за харченето на даренията за Карловските села
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Обществен съвет, избран от Общинския съвет на община Карлово на извънредно заседание, започва работа по управление на даренията за подпомагане пострадалите от наводненията хора. Първото работно съвещание на временно действащия орган е днес в 17:30 часа, съобщава "Дарик".

Създаването на Съвета има за цел осигуряване на откритост, справедливост и ефективност при управление на събраните дарения, подчертаха от ОбС на Карлово.

За ремонти на инфраструктурата, на пътища, улици, мостове и др., ще бъдат предоставени средства от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет.

Наеха сто безработни за възстановяването на наводнените села в Карловско

Председател на Обществения съвет е заместник-кметът на община Карлово Николай Цветков, секретар – юристът Даниела Трифонова, в състава му влизат още общински съветници, експерти от администрацията- общинска и държавна, кметовете на селата Богдан, Каравелово, Слатина, Христо Даново, Войнягово и Розино – Христо Иванов, Славка Червенкова, Петър Делков, Севдалин Янков, Тодор Танковски и Али Кичук, както представителите на населението от пострадалите села.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
270 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.19 | 17:10

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини