Изненада: И ДПС с кандидат за председател на НС

  • 19 октомври 2022 13:50

  • 3935
  • 5
Изненада: И ДПС с кандидат за председател на НС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с издигнаха кандидатурата на Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на за председател на Народното събрание. Това обяви лидерът на Движението Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

"Връщам се към онова, което различните парламентарни групи изказаха в декларациите си. Всички призоваваха за съгласие и диалог в тези кризисни времена. Самите ние като народни представители все още не сме готови да чуваме и разбираме какво ни говорят нашите опоненти. Съгласието и обеднинението го рзбираме само около собствената ни правота и истина, вместо да търсим включително и правотата на опонентите. Уроците не са научени и поуките не са извлечени за последните 4 избора за година и половина. Българският народ всеки път избираше фрагментиран парламент и не позволяваше на нито една партия да има собствено мнозинство", каза той.

Искри между Атанасова и Василев след провала за избор на председател на НС

"Основната задача на политицте и институциите е да решаваме проблемите на хората, което започва с решаването на основния проблем - липсата на диалог", категоричен бе Карадайъ.

"Много е лесно да се каже "аз ще бъда опозиция" и в един момент с една конкретна тема да се опитваме да създаваме криза в Народното събрание. Тепърва ни предстои да направим с тази структура на Народното събрание, по волята на суверена, да търсим мнозинства. Ако успеем да намерим онова мнозинство, което може да излъчи годно и стабилно правителство, още по-добре би било в тези кризисни времена", смята лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3935 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.19 | 17:10

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.19 | 15:22

4
Изненадата е че не му е писнало още на някой да влезне със 2 калашника и да пооправи политическата класа.....
Петя Аврамова

2022.10.19 | 14:54

3
Нашата цел е да си направим далаверите, които сме започнали.
ха-ха-ха!

2022.10.19 | 14:38

2
Всъщност, не е за смях, за плач е! Това от страна на милиардера в сараите и на главния му ибрикчия Карадайрето е не асмо гавра с българския народ! това е чудовищна гавра с България! До кога ще търпим Карадайрето и другите милионери в ДеПеСе-то на сарайското чудовище, докога?! Киряк Данчо Менатта председател на парламента? Че то в сравнение него кърджалийската неграмотна, супир неграмотна и проста тенекеджийка е направо Маргарет Тачър! Ами, обаждайте се на тенекеджийката да хваща влака за София и да идва в парламента! Пък може и за една година да е понаучила малко география, българска история и провоговор!!

2022.10.19 | 14:27

1
Тия в НС се е.бават с нас

Добави коментар

Водещи новини