Митов: Надявам се, че думата "конструктивизъм" ще се въплати в реалността

  • 19 октомври 2022 08:35

  • 300
  • 2
Митов: Надявам се, че думата "конструктивизъм" ще се въплати в реалността
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Г-н Желязков е опитен юрист и има парламентарен опит. Няма как да предполагаме друго, освен че партиите в парламента ще се разберат". Това каза Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Надявам се, че думата "конструктивизъм" ще се въплати в реалността. Вярвам, че трябва да имаме председател и това ще бъде представителят на най-голямата парламентарна партия. Ако се съгласим около приоритети, можем да вървим нататък. Не сме видели все още какъв ще е резултатът от разговорите. Мога само да кажа, че партиите проявяват недалновидност. През официалните механизми в парламента ще търсим такъв разговор и се надяваме това да даде резултат", допълни той. 

Тома Биков: Правителство на малцинството няма да бъде достатъчно ефективно

"Няма как да подкрепим съставяне на кабинет с втори мандат. Легитимността е ясна - народът е изразил своята ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и е сложил ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на първо място. Важно е да се реализира възможност за правителство с първи мандат", каза още Митов. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
300 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.19 | 13:29

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Емѝ...

2022.10.19 | 08:43

1
господин желязков е полуграмотен крадец от ОПГ "ГРОБ-ДПС-ИЗРАЖДАНЕ-РАДЕВИСТИ".

Добави коментар

Водещи новини