Тома Биков: Правителство на малцинството няма да бъде достатъчно ефективно

  • 19 октомври 2022 08:10

  • 450
  • 1
Тома Биков: Правителство на малцинството няма да бъде достатъчно ефективно
©
Слушай новината Слушай новината

Нямаме проблем да предложим правителство на малцинството, но сме почти сигурни, че то няма да бъде достатъчно ефективно. То може да закърпи евентуално зимата, но животът няма да свърши със зимата. Цялата следваща година ще бъде трудна.

Това заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за пред bTV в кулоарите на Народното събрание.

„Не е въпросът да получим подкрепата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. Добрият вариант за България е да има правителство, което да включва максимално широк кръг формации. На фона на задаваща се рецесия, ако останем без правителство, лихвите ще продължат да се покачват“, добави депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Скандал в ефира: Делян Добрев скочи на Атанас Славов заради твърдения за кражби

По думите му проблемът е, че няма пари, които не можем да осигурим дори със заеми, защото такива не ни се предоставят.

„През следващата година това ще бъде още по-сериозен проблем“, каза още той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
450 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.19 | 13:30

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини