Кирил Ананиев разкри: ГЕРБ е готова да подкрепи правителство и с друг мандат, в т.ч. на ПП

  • 18 октомври 2022 08:10

  • 1320
  • 7
Кирил Ананиев разкри: ГЕРБ е готова да подкрепи правителство и с друг мандат, в т.ч. на ПП
© Bulphoto/архив

Държавният бюджет за следващата година е най-важната тема, с която трябва да се захванат новите депутати в 48-ото НС. Обединяващото между всички партии мнение е, че бюджет трябва да има, дори и да няма кабинет. Това заяви пред БНТ Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Според него България трябва да завърши 2022 година с по-нисък от заложения бюджетен дефицит. По думите му има мерки и инструменти, които могат да доведат до намаляване на дефицита.

"За следващата година вече трябва да се таргетират мерките, които са по отношение на бизнеса и населението. Така, че да не се стига до теглене на такъв огромен заем от 15 млрд. лева. Външните пазари, освен общата тенденция за затягане на финансирането от международните финансови институции - налице е голямо недоверие към управлението в България, особено през последните година, година и половина", заяви Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Ананиев (ПП): Пари в държавата има, но когато се насочат правилно

Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през разкри още, че ако не успее да състави кабинет, партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е готова да подкрепи правителство и с друг мандат, включително и на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", в името на стабилността на държавата и при условие, че програмата му съвпада с приоритетите, заложени в програмата за управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Ако не се стигне дотам, че да създаде първата политическа сила правителство, тогава евентуално мандата минава на втората политическа сила. И ако тя наистина е готова в този труден момент да поеме отговорността да възстанови държавата в нормалния ѝ ритъм, защо да не го подкрепим", заяви Ананиев пред БНТ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1320 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.18 | 12:12

7
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.18 | 10:03

6
А ти миришеш на пръст продажник....

2022.10.18 | 09:22

2
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИНАЧЕ РАДЕВАТА ОПГ ЩЕ ОГРАБИ ПАРИТЕ!
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2022.10.18 | 09:40

5
12 ГОДИНИ ПО 11 МИЛИАРДА. ТОВА Е РЕЗУЛТАТА НА КРАДЕЦА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
Сърбеца

2022.10.18 | 09:39

4
Ананиев дърт мръсник, вместо да си гледа внуците той продължава да смуче данъкоплатеца

2022.10.18 | 09:04

1
онаниев е брата близнак на гумен речев

2022.10.18 | 09:35

3
и разбира от всичко, здравеопазване, финанси, кражби...

Добави коментар

Водещи новини