Грети Стефанова (ДБ): ГЕРБ свалиха редовното правителство, нека сега да решат проблема

  • 17 октомври 2022 17:21

  • 1667
  • 10
Грети Стефанова (ДБ): ГЕРБ свалиха редовното правителство, нека сега да решат проблема
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ДБ) ще се държи така, както и досега. Ние сме предвидими. Със започването на работата на новия парламент, ще внесем предложение за подпомагане на Украйна с подпомагане с военна техника. Надявам се, че ще бъдем подкрепени от всички, които казват, че са евроатлантици. Това заяви членът на националното ръководство на „Демократи за силна България“ Грети Стефанова в предаването „Денят на живо” по Нова нюз.

„Това не значи, че за нас не е важен бюджетът. По важните теми, ние ще сме активни и конструктивни. БСП като какви днес организираха тази среща? Като мандатоносители? Ние даваме решения, по които винаги сме били на конструктивна позиция в полза на хората. Може би срещата днес бе предизборен ход и така БСП казват, че няма да участват в никакво управление“, допуска тя.

Калина Константинова: Милиарди левове са на карта, ако не придвижим бързо ключови закони

„Няма причина да променим становището си спрямо ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Те имат възможност да се справят с хаоса, който сами създадоха. Нека сега да предложат решение на българите. Те са си поели по някакъв път, щом свалиха редовното правителство. Нека сега да решат проблема“, посочи Стефанова.

„Цяла България видя чекмеджета на Бойко Борисов. Чекмеджета при Иван Костов не сме видели. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в дължат отговори на целия български народ кой и срещу какви услуги е пълнил тези чекмеджета. ЕС също очаква отговори. Човек, гален от трима папи по главата, трябва да има смелостта да посочи коя е Мата Хари и кой е пълнил чекмеджетата“, отговори Грети Стефанова по повод коментарите, че от Иван Костов е започнала корупцията в страната.

„Условието да управляваме с БСП беше да се преборим с корупцията. Това бе решено преди войната. БСП трябва да вземат адекватно решение относно войната в Украйна. БСП трябва да се съгласят да се премести Паметникът на Съветската армия в София. На тях не им харесва, че има знаме на Украйна на фасадата на Столична община“, обясни тя.

„Демократичната общност ще има свой кандидат за кмет на София. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в усещат, че изпускат позициите си в София. Освен кандидати за общински съветници, те ще излъчат още кандидати, защото София е важна“, изтъкна членът на националното ръководство на „Демократи за силна България“.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1667 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Милко

2022.10.19 | 15:17

10
Тая па коя е???

2022.10.18 | 00:03

9
Народа е свикнал. Времето работи за ГEРБ! На следващите избори сте вън. Видя се,че не мислите за народа,а за интересите на Черепа,Маджо и Прокопа.
PaulaFox

2022.10.17 | 22:01

8
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Доротея

2022.10.17 | 18:28

7
Абе тези от ДБ къде ги намират тези отврат муцуни?
Цв

2022.10.17 | 18:27

6
По-тъп коментар не бях чул. Вие сами се свалихте с малоумната ви политика
Харис

2022.10.17 | 18:05

3
Правилно, тази Грета каква е? не сме я чували в парламента да говори в полза на обществото. Ако е депутат, значи е жив мъртвец, БУТОН, който гласува без да разсъждава. Мъртва душа.

2022.10.17 | 18:24

5
Хахаха ти си чул някога някой да говори в полза на обществото ли,хахаха голем виц каза.

2022.10.17 | 18:15

4
аз от ОПГ герб/дпс/патреоди и другите клони на бкп не съм чувал никога нищо в полза на обществото и кво от това?
КОЯТО И ДА СТЕ БЪДЕТЕ ТОЧНА

2022.10.17 | 18:02

2
Грети Стефанова (ДБ): ГЕРБ свалиха редовното правителство, нека сега да решат проблема. не знам коя си ти! РЕДОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ САМОСВАЛИ. иМА ТАКЪВ НАРОД ПОДПАЛИ ФИТИЛА И ДБ които при включена телевизоинна камера, в пряко излъчване в ефир, искахте чрез говорителя ви Христо Иванов да поставите за шеф на КНОПИ като бухалка Бойко Рашков, собственик на 12 клозета...
анти Русия

2022.10.17 | 18:00

1
ти пък коя беше?Маджо и Божков ви спряха парите ли

Добави коментар

Водещи новини