Надежда Йорданова (ДБ) отговори на критиките на Румен Радев за Митрофанова

  • 14 октомври 2022 14:40

  • 3540
  • 37
©

"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ) многократно е зявявала, че президентът Зеленски трябва да бъде поканен да направи видео обръщение пред българския парламент. Също така към България многокртано са отправяни апели да предостави оръжие на Украйна. Това е причината още в първия работен ден на парламента ДБ да внесе законопроект за предоставяне на военна помощ на Украйна.

Това заяви бившият министър на правосъдието Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. от ДБ, която коментира провелата се в НС организационна среща във връзка с предложението на ГЕРБ президентът на Украйна Володимир Зеленски да направи видео обръщение към българските депутати на церемонията по официалното откриване на 48-ото Народно събрание.

Без Зеленски на откриването на парламента

"На днешната среща се разбрахме още на първия председателски съвет да се вземе решение за отправяне на покана към президента Зеленски да се изкаже пред българския парламент съобразно неговата програма и програмата на Народното събрание. Становището на ДБ е, че е най-добре президентът Зеленски да се изкаже след конституирането на парламента и да се обвърже с темата за предоставяне на оръжие за Украйна. Това е нашата трайна позиция още от предизборната кампания. Не разбирам защо колегите от ГЕРБ са изненадани", добави тя. 

Румен Радев коментира отказа на депутатите да поканят руския посланик за откриването на 48-ото НС

"ДБ е заявила, че няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ. Ние държим във фокуса на своите политики проблемите на българите. В първия ден на парламента ще внесем 25 законопроекта, с които да решим проблемите на гражданите. Възражението Митрофанова да бъде на тържественото заседание не е въпрос на избягване на проблемите на хората, а напротив това е въпрос на достойнство на българския народ", отговори Йорданова на критиките на президента Радев от сутринта заради решението посланикът на Русия Елеонора Митрофанова да не бъде канена на тръжественото първо заседание на НС в сряда. 

Нинова кани партиите на среща заради високите цени, инфлацията и доходите

"Не съм запозната с предложението на БСП. Когато изпратят официално писмо, парламентарната група ще вземе решение дали да участваме в инициараната от тях среща", завърши Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3540 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
Anka Britanka

2022.10.17 | 20:50

37
Този ДБ охлюв да се скрие в черупката си. Трябва да се свика референдум и за сваляне на имунитета на народните представители, както и да могат да бъдат подвеждани под съдебна отговорност при доказана вина за вреда към държавата и националните интереси. 90% от населението е срещу предоставяне на военна помощ за Украйна. Както иска този плужек...Като толкова много настоява да си превежда заплата на Зеленски.
иван

2022.10.14 | 17:10

21
НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ НИМА ЗАБРАВИХТЕ,КОЛКО РУСКИ ВОИНИ БЯХА ИЗБИТИ ПРЕЗ ВОЙНИТЕ,ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА СЕГА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД.ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕ ПОДКУПЕНИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.
ROCK AND ROLL

2022.10.14 | 19:50

36
ДОШЛИ И МАРОДЕРСТВАЛИ И ИЗЯЛИ ДОБИТЪКА ! " ОСВОБОДИТЕЛИ " !
иван

2022.10.14 | 17:11

22
НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ НИМА ЗАБРАВИХТЕ,КОЛКО РУСКИ ВОЙНИ БЯХА ИЗБИТИ ПРЕЗ ВОЙНИТЕ,ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА СЕГА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД.ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕ ПОДКУПЕНИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.
ivo

2022.10.14 | 19:45

35
КОМУНИСТИЧЕСКА ГНИДО ! НЕ ИЗМРЯХТЕ ЛИ ВЕЧЕ , ПРОМИТИ МОЗЪЦИ !
иван

2022.10.14 | 17:11

23
НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ НИМА ЗАБРАВИХТЕ,КОЛКО РУСКИ ВОЙНИ БЯХА ИЗБИТИ ПРЕЗ ВОЙНИТЕ,ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА СЕГА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД.ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕ ПОДКУПЕНИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.
ROCK AND ROLL

2022.10.14 | 19:43

34
НЯМА ТАКОВА НЕЩО ! КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗМИСЛИЦИ !
иван

2022.10.14 | 17:10

19
НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ НИМА ЗАБРАВИХТЕ,КОЛКО РУСКИ ВОИНИ БЯХА ИЗБИТИ ПРЕЗ ВОЙНИТЕ,ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА СЕГА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД.ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕ ПОДКУПЕНИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.
'О,Шипка-радефф'

2022.10.14 | 19:41

33
ЯБЕГАЙ БЕ ИДИОТ ! ПРОЧЕТЕ ЛИ ГИ КОЛКО ?
ROCK AND ROLL

2022.10.14 | 19:36

32
ДАиБА , ВИДЯХА НА КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА И СИ ИЗВАДИХА ГЛАВАТА ОТ ЗАДНИКА !
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.14 | 18:46

29
forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/ ---------- Украйна има нужда (и то спешна!!!) всички нацисти/фашисти (дори жени и/или деца!!!) да бъдат избесени по стълбовете!!! Това важи и за всички други (задължително и в България!!!) държави, по земното кълбо - както и за всички други аборти, а именно - Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! Тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял украйнските нацисти/фашисти бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.14 | 18:47

31
youtube.com/watch?v=Ni-JjIPkygU ---------- Ето Ви още от татуираните подчовеци, които се криха 90 дни в каналите... На 30 секунда - Тотенкопф и Ес*Ес... На 35 секунда - портет на Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 37 секунда вече е цяла картина - Боготворение на нацизма/фашизма в пълния му блясък... На 1.58 - цял цитат на/с Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 2.20 - Св*ас*ти*ки... Изгледайте го цялото - има още куп портрети на нацисти/фашисти... Има и 14*88, Келтски кръстове, Арамейски слънца, Трискалиони, Панцерфаусти, Волксфронти, Хи*тл*ерюгенди, Железни кръстове/орли и т.н. и т.н... Абе както се казва... Когато и да ги избесиш тия подчовеци по стълбовете - все ще е късно... Има и още по-фрапантни видеа в нета на нацистите/фашисти от Украйна, че и от Полша де - там вече положението е на друго ниво... За да отричаш съществуването на нацисти/фашисти в Украйна, или трябва да имаш умствени отклонения/малформации, или да си платен, или чисто и просто - и ти да си като/от тях... Това е голата истина - едно от тия три... Дано да не е последното, че в наказателното производство има споделена престъпна отговорност - когато подкрепяш/симпатизираш/обичаш престъпници...
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.14 | 18:46

30
youtube.com/watch?v=jiBXmbkwiSw ---------- Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти/фашисти!!! От 9-та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...
Илиев

2022.10.14 | 17:31

26
Елементарна руса жена,с беден коефициент на полезно действие.
ПРОСТА

2022.10.14 | 17:53

28
АМА СЕ НАТЯГА ЗА ВЛАСТ ЯКО ПРОСТА ПРОСТА ТА ЗНАЕ ЛИ СЕ НЯМА ДАР И СЛОВО САМО СЕ ЛЕЗИ НА КАМЕРИТЕ

2022.10.14 | 17:18

24
Да живее България.Слава на Русия.
ДА СЕ МАХАТ

2022.10.14 | 17:51

27
ПРОДАЖНИЦИТЕ НЕ УВАЖАВАЩИ ПРОЛЯТАТА КРЪВ НА РУСИЯ ЗА НАС
Панчо

2022.10.14 | 17:27

25
Парцалана

Добави коментар

Водещи новини