Кметът на Перник: Не Нинова, а изгонен от Президентството управлява БСП

  • 13 октомври 2022 10:21

  • 7979
  • 11
Кметът на Перник: Не Нинова, а изгонен от Президентството управлява БСП
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Изгонен за некадърност от Президентството управлява БСП, а не Корнелия Нинова. Това заяви в ефира на БНТ Станислав Владимиров, кметът на Перник и член на соц партията

На въпрос дали визира Калоян Методиев, той потвърди: "Калин ли е, Калоян, не го знам".

"Проблемът в нашата партия е, че вече дори и Корнелия Нинова не взима решенията, а онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност. Той кадрува и решава всичко в БСП. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредния световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Владимиров по адрес на Калоян Методиев.

БСП изключи Добрев и Паргов от участие в Националния съвет

По повод обвиненията от страна на Корнелия Нинова, че нямат депутат от града заради вътрешната опозиция в партията, градоначалникът заяви: "Да сте ме чули някога да се оправдавам за управлението на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и много бързо сменям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени региони, имахме традиционни, но това е вече в миналото.“

Владимиров, който остава член на БСП, обяви, че е напуснал Националния съвет, защото този партиен орган отдавна не функционира. „Той се събира рядко и обикновено на подпис отстраняват неудобните, когато в редките случаи се събират е, за да спасява Нинова. Аз нямам място в този орган при това управление и ръководство“.

Калоян Методиев: Радев работи в синхрон с ГЕРБ и ДПС, с цел да свалят правителството

Кметът на Перник коментира и участието на БСП в управлението в четворната коалиция, като заяви, че остава една горчилка, че просто е консумирана власт. Той уточни, че периода е бил малък, но за да е честен пред избирателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е променила към по-добро. 

„ПП доста са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, но на база на изказванията им и действията им са изцяло в лявото поле. БСП много отдавна се отдалечи от това да бъдат модерна лява партия, нито има модерно, съвременно и почти нищо ляво. Ние станахме даже не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкова елементарно и клиширано, че вече не е интересно“, заяви Владимиров.

Кметът на Перник е категоричен, че ще се кандидатира за втори мандат на предстоящите местни избори и няма амбиция да оглавява БСП.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
7979 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Нямате право!

2022.10.13 | 11:16

5
Нямате право да триете истината! Този на снимката лъже като дърт циганин! Лъже, че Нинова не е направила нищо като министър в предишното правителство! А КОЙ вдигна минималната пенсия със 170 лв. бе, лакей кремълски и ваксаджия на ботушите на фатмака от село Славяново? КОЙ направи яслите и детските градини безплатни? КОЙ вдигна майчинските и осигури на стотици хиляди българи ваучери по 200 лв. на месец? Не, кмете Станислав ли си, Мутрослав ли си все там, все същото нищожество ще си останеш!по 200 и Калоян Методиев беше уволнен от кремълския лакей и национален предател Радев, защото пръв видя чудовищното му коварство, наглост, мръсни номера и двуличие, които веднага, след като с измама спечели втория си мандат, побърза да демонстрира с потресаващ цинизъм! Да, грозната театрална постановка с "вдигнатия юмрук" и "мутри вън" беше блестящо изиграна от коварния фатмак, но и уличните псета Хайде, затваряй мръсната си уста и бягай в Банкя и сараите! А, я питай Фатмака със зелените чорапи къде пъхна "вдигнатия юмрук" и защо вместо "вън", вкара "вътре" във властта всички корумпирани герберастки престъпници, както и сарайските им събратя!
Благоев

2022.10.13 | 13:12

11
То никой свестен не остана бе момченце! Само Възраждане, ДПС и Нинова ( ИМПЕКСОВА) ! КОМУНЯГИТЕ СТЕ ГОЛА ВОДА!

2022.10.13 | 12:41

10
така е! има едно миризливо лайно на к у р и!

2022.10.13 | 12:41

9
така е! има едно миризливо лайно на к у р и!

2022.10.13 | 10:58

4
Всички ервени на съд за национално предателство!

2022.10.13 | 12:37

8
Всички ергени, ша та шибат във клитора.
PaulaFox

2022.10.13 | 12:00

7
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
потрес!

2022.10.13 | 11:19

6
Тоя гледа по-зловещо и от Сакатото учиндолско нищожество, което изпълни мократа поръчка на националния предател и кремълска подлога Радев и свали Кирил Петков!
гост

2022.10.13 | 10:41

3
добре триете и вас ще изтрият .
гост

2022.10.13 | 10:41

2
добре триете и вас ще изтрият .
гост

2022.10.13 | 10:41

1
добре триете и вас ще изтрият .

Добави коментар

Водещи новини