Росен Желязков от ГЕРБ: Ние говорим за широко правителство без участие на политици

  • 11 октомври 2022 10:00

  • 770
  • 5
Росен Желязков от ГЕРБ: Ние говорим за широко правителство без участие на политици
© Булфото (архив)

„Ние говорим за широко програмно правителство. Дори не се хващайте за думата „програмно“. Говорим за широко правителство, от което да се отдръпнат политиците – да не участват политиците и лидерите“. 

Така Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, който ще е депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, обясни поканата на лидера на партията Бойко Борисов към останалите политически сили в 48-ото Народно събрание за сформиране на редовен кабинет. Той подчерта, че не става въпрос за коалиция.

„Затова тръгнахме на варианта за контактна група, за да се отсеят важните от маловажните въпроси и ако се постигне разбиране за това коя е платформата за политическото управление през следващите няколко тежки месеца, тогава да започне политическия разговор“, уточни политикът.

Борисов получи ордена "Св. Игнатий Старозагорски“, коментира взрива на Кримския мост и "Възраждане"

Желязков коментира и думите на Борисов от вчера, че се отнася с уважения към „Възраждане“ и вижда в тяхно лице сериозни хора, с които обаче имат идеологически различия.   

„Щом са получили доверие и са си удвоили резултата, значи са сериозен политически фактор, който не бива да бъде неглижиран само защото имаме различия, които различия не ни позволяват да правим с тях общо управление, но не ни пречат да водим разговори по съществените теми от дневния ред на обществото“, разясни представителят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите му в момента трябва да се търсят нестандартни решения, а не да се политиканства заради тежката ситуация, в която се намираме.

„Имаме всички основания да считаме, че рецесията предстои. Това ще доведе до намаляване на вътрешното потребление. Няма изгледи енергоносителите да се върнат на нивата от 2021 г. Имаме всички основания да считаме, че рано или късно ще стигнем до икономическа депресия след една тежка зима“, подчерта Желязков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
770 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.10.11 | 17:07

4
ма то в България политици няма! всички сте се провъзгласили за такива и единствената ви цел е, да показвате средни пръсти и да спите в НС за едни тлъсти заплатки!

2022.10.11 | 22:43

5
Какви щесте от подземният ли свят.
PaulaFox

2022.10.11 | 14:55

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Аз

2022.10.11 | 10:40

2
А те за кой ше геоат от народнатс пара?
1

2022.10.11 | 10:33

1
Поредния гений. Ще правим политика без политици ???

Добави коментар

Водещи новини