Петър Москов (КОД): Пътищата за коалиция бяха изгорени

  • 10 октомври 2022 17:53

  • 1106
  • 9
Петър Москов (КОД): Пътищата за коалиция бяха изгорени
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Аз съм бил министър на коалиционно правителство и мога да кажа, че с цената на много аз съм отстоявал политиките и съм ги провел. Водех преговорната група на Реформаторския блок за съставяне на коалиционно правителство и аз бях човекът, който два пъти чупи тези преговори. Коалиционният партньор е добър, когато изпълнява коалиционните си ангажименти. Това заяви лидерът на партия КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият и бивш здравен министър д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Той допълни, че всяко едно обещание в споразумението е било подкрепено и на законодателна и на нормативна основа.

Борисов получи ордена "Св. Игнатий Старозагорски“, коментира взрива на Кримския мост и "Възраждане"

Москов направи мрачна прогноза за изхода от коалиционните преговори сега. „Пътищата са изгорени много преди 1-ви октомври. Смятам, че партиите вече се подготвят за нови избори. Президентът ще ни съобщи преди Коледа, че отиваме на нови избори. Никой не иска да управлява сега, защото няма кураж“, обясни Мсков.

„Ще влезем в същия цирк, който вече играхме и резултатът няма да е по-ралзичен. Най-много ме травмира, че никой не е разбрал какво се случва. Огромната част от българското общество ясно декларира, че не се интересува какво се случва с живота на Бойко Борисов, а искат да живеят по-добре. Единственият смислен път е постигането на силен десен път. Последният пирон в ковчега на политиката забиха от ГЕРБ с пресконференцията си, когато дадоха ясна заявка, че се отказват от дясното лидерство. Това означава, че десните хора, които дадоха гласа си на ГЕРБ нямат собствено представителство. Това е престъпно“, обяви Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

„Хората са отвратени от разказа какви противници сме помежду си. Целта трябва да е връщането на хората към политиката и излизането от едноличния режим на Радев, който ще доведе до политически модел, аналогичен на този на Путин“, смята лидерът на КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1106 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.10 | 21:41

8
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
PaulaFox

2022.10.11 | 00:19

9
Аз съм много грозна в действителност , просто показвам снимката на друга" девойка ".

2022.10.10 | 20:54

7
НАРКОМАН И УБИЕЦ ( детските отровни ваксини от турция).
Бре, да му се не виид!

2022.10.10 | 20:38

6
"Пръстовият отпечатък", който предаде Радан Кънев, не напусна герберастите, които нагло, коварно и цинично измамиха РБ, който остана да натиска задника си на министерския стол в престъпното второ правителство на Мутрата от Банкя, който се подигра с народа ни и с лекарското съсловия с родената в болния му мозък "реформа", с която впрочем стана за посмешище и който сигурно още виси като сопол на банкянскаия дувар в очакване да го поканят на "карето", когато някой от редовните партньори-олигарски и престъпници на сикаджийския домакин отиде да пикае, та този наглец, дето все още се слага за "политик", се оказа най-големият "умник" в държавата! Никой не бил разбрал "какво се случва"! Наглост, граничеща с цинизъм! Нищо подобно,КОДяжията с десетината ти избиратели, дето се събирате в един файтон и мястото на капрата остава свободно! Цяла България отлично разбра какво се случва! Разбра, че престъпната, корумпирана и просташка герберастка пасмина трябва да отиде на бунището при коалиционния им партньор - Сакатото учиндолско нищожество, което изпълни мократа им поръчка и свали Кирил Петков! Разбра, че пътят на България е ЕС и НАТО, но без най-верния и предан лакей на кремълския злодей - Сикаджията от Банкя който подари на злодея "Турски поток" с три милиарда наши пари,за да му развърже ръцете за агресията в Украйна! Който пусна да си заминат руските шпиони-убийци, които отровиха Гебрев и сина му и взривиха складове на фирмата му! КОЙ те излъга, че никой не се интересува от грабежите и престъпленията на мутрата в Банкя, КОЙ бе, ваксаджия геребрастки?! Нищо подобно, КОДажията! Целият български народ се интересува от откраднатите милиарди по време на 12-годишния кошмар на сикаджийския геноцид над народа ни, и особено над българските пенсионери, интересува се от чекмеджето с кюлчетата злато и пачките милиони евро, от къщата в Барселона, купена за милиони с европейски пари, от чудовищните грабежи и престъпления на гербаджийските престъпници, все така прикривани от Каскета, който, ти да видиш потрес, една година не сколаса да намери преводач, за да преведе документите по въпроса с къщата в Барселона, изпратени му от испанските разследващи власти! Какъв "цирк, какви пет лева бе, лакей хлъзгав и теляк банкянски? Че има ли в политическия ни живот по-голям циркаджия от теб?!
Ха

2022.10.10 | 20:34

5
Наркомана пак изплува.

2022.10.10 | 20:15

4
Педерас
лудото ленче

2022.10.10 | 18:38

3
пак изплува
PaulaFox

2022.10.10 | 18:23

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
МАРШ БЕ

2022.10.10 | 18:14

1
ПСИХАР !

Добави коментар

Водещи новини