ГЕРБ ще предложи кабинет дори при провал на контактната група

  • 10 октомври 2022 17:46

  • 3008
  • 10
ГЕРБ ще предложи кабинет дори при провал на контактната група
© bTV
Слушай новината Слушай новината

Нужни са ни изтребители, но не втора ръка. Имаме 8 поръчани самолети F-16и трябва да помислим да окомплектоваме със същите своето въоръжение. Мислите ли, че България може да се защити с 16 изтребители ако започне война? Трябва да помислим как може да бъде решен този проблем с дипломация и заявена позиция. Това каза Росица Кирова от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предаването „Лице в лице“по bTV. 

Русия е агресор и ние трябва да имаме позиция, така че да помогнем на Украйна да излезе от тази война. Приносът на България по отношение на дипломатическото решение на такъв проблем може да го има само при стабилно правителство, каза още тя. 

Кирова коментира и обявената от президента Радев дата за свикване на 48-то Народно събрание. 

Президентът постъпва по начин, по който е преценил и има доста доза разум. Дава възможност на партиите да изяснят позициите си. Ще направим всичко възможно да съставим правителство. Ние много категорично заявихме позиция, че имаме намерение да направим правителство с първия мандат. Затова и направихме предложение как да бъдат обединени партиите в парламента - обединение около националните приоритети, важни за българския народ. Когато установим общата допирна точка за по-голяма част от присъстващите в Народното събрание можем да започнем да водим разговори за управление. Част от кризите са резултат от изключително некомпетентно управление. Преговорите се водят с уважение. Когато искаш да имаш резултат трябва да уважаваш тези срещу теб, посочи още Кирова. 

Тя отбеляза, че към момента все още не са започнали преговорите за съставяне на правителство. И добави, че от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са посочили ясни и конкретни теми, които ще помогнат на България да излезе от кризите.

Даниел Митов: Не предлагаме коалиция на никого, а само разговор

Дните преди началото на Народното събрание дават възможност за заявяване на някакви позиции. Не мисля, че който и да е политик трябва да отхвърли възможности, които биха помогнали на държавата да намери изход от ситуациите, в които се намира. Изход от ситуацията трябва да потърсим заедно. Имаме ясна програма с ясни приоритети и се опитваме да убедим партиите със силата на думите, допълни още представителката на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Според нея страната ни  трябва да има четиригодишен стабилен хоризонт на управление. И допълни, че бюджетът през 2022 показва какво е състоянието на държавата – това е бюджет на парче, взет в състояние на нестабилност. 

„Продължаваме промяната и коалиционните им партньори сами направиха така че да не управляват. Изключвам вътрешните неразбирателства. Направиха компромис на идеологическа основа. Ние бихме направили всякакви компромиси, но не и на идеологическа основа. Затова Бойко Борисов се обърна първо към евроатлантическите партии. Цената на компромисите трябва да направим заедно. Хората трябва да повярват че политиците могат да решат проблемите на страната, не своите собствени. Кое е по-важно да просъществува един или друг политически проект или да се измъкнем страната от кризите, в които се намираме, смята още Кирова.

По думите и корупция не се бори с лозунги и добри пожелание, а с работа и предложения за реформи. 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще предложи варианти за съставяне на правителство. Отговорно ще подходим по време на преговорите и консултациите, защото имаме ясна програма как да излезем от кризата. Ако не успеем да съставим кабинет след консултациите, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще предложи кабинет, с който да търси подкрепа от всеки един. Желанието и волята да го гласуват ще бъде представена в Народното събрание, уточни Кирова. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3008 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
djena

2022.10.11 | 19:41

10
❤️Здравейте) Казвам се djena, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.11 | 19:40

9
❤️Здравейте) Казвам се djena, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.11 | 19:39

8
eii tva o4ilatoto e pkp nomer 2
PaulaFox

2022.10.10 | 22:03

7
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
PaulaFox

2022.10.10 | 18:23

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Пола Абдул

2022.10.10 | 21:46

6
Боже , изрод пак ли се появи ?
потрес!

2022.10.10 | 18:56

5
Ама "Росната", че ти защо не предложиш за премиер онзи твой съдружник - косоварския престъпник, издирван в цял свят, наркобос и трафикант на оръжие?! Пък как ще са лика-прилика със сикаджийския ти бос, нали?!

2022.10.10 | 18:23

4
Тая се държи като недоклецана невротичка.
К.А.Р за ГЕРБ и боклука бокооо

2022.10.10 | 18:12

2
ЩЕ МИ ПОЛУЧАТ ХУЙЯ !
Светла

2022.10.10 | 17:58

1
Роси, Таки ли ти каза как се бори ,,корупция" колко си жалка.

Добави коментар

Водещи новини