Тома Биков: ГЕРБ има 6-7 варианта за премиер

  • 08 октомври 2022 18:45

  • 2629
  • 14
Тома Биков: ГЕРБ има 6-7 варианта за премиер
© Nova News
Слушай новината Слушай новината

ПП никога реално не са били в сметките на ГЕРБ за съставяне на проевропейско и антикризисно правителство. Те газиха закони 8 месеца и трябва да бъдат поставени в политическата лудница, за да не направят цялата политика лудница. Има немалко шансове да се състави правителство. Такова с тях не може да има. Това каза за "Офанзива" Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ.

Според него партиите, които са в състояние да предложат антикризисна програма, биха били коалиционен партньор. "ПП по-скоро имат нужда от усмирителна риза и да се укротят докато мине кризата. Те предлагат прокризисна програма, освен, че искат увеличение на разходите, не могат да кажат откъде ще идват приходите. Асен Василев е най-случайният човек на поста министър на финансите. България ще изгуби 1 млрд. лева в следващите 7 години заради неговата политика за външния дълг. Ако няма публични инвестиции, ще стигнем до рецесия, а така няма да има пари за пенсиите", посочи той.

Василев към Делян Добрев: Кажете, че съм откраднал, за да ви осъдя

По думите му коалиция на кражбата е предната, която под предлог, че отказва газ от "Газпром", купуваше 30% по-скъп от дъщерни на него фирми. "От многократните ходения на Асен Василев в "Лукойл" единствено бензинът стигна 3,50 лв. Той падна под 3 лева след като те не бяха във властта. Трябва да преглътнем егото си в тази тежка ситуация. Борисов е показал, че е способен да го направи и има достатъчно ниво на политическа грамотност, че да живее в реалността", смята Биков. И допълни, че нови предсрочни избори ще разрушат политическата система. 

И БСП отряза ГЕРБ за преговори за правителство

Относно номинацията за премиер на ГЕРБ той подчерта, че има 6-7 варианта, но сега не могат да бъдат разкрити. "В последната година и половина партиите нахъсваха електоратите си едни срещу други. Обсъждаме различни варианти за предложение за председател на НС. С ДБ имаме общи теми, които можем да обсъдим, включително и съдебната реформа. С тях може да има проевропейско управление с компромиси. С БСП сме готови да говорим, ако смятат, че трябва да сме членове на ЕС и НАТО", заяви той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2629 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
тоМата Хари бикова

2022.10.10 | 09:03

14
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.
PaulaFox

2022.10.08 | 23:42

13
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Име

2022.10.08 | 20:59

12
Долни мафийоти вън от България
Не! Цанка лъже!

2022.10.08 | 20:32

11
Цанка, както е познато от "Околовръстното", ама й викат и Тома Бичето, знакова политическа жрица, която щеше да праща Сикаджията в затвора, ама сама припълзя в двора му в Банкя, та Цанка и шайката й имали 6 - 7 варианта за премиер! Със сигурност първият ще е кобургският лакей Николайчо Василевия, който във всяка нормална държава още щеше да търка наровете в софийския затвор! Той пък нали беше кандидат премиер и на новия коалиционен партньор на гербаджиите - Сакатото учиндолско нищожество, дето не може без чужда помощ да си помести задника на дивана! Вторият обезателно ще е онзи гербаджийски висш кадър от Габрово, който пък така и не обясни в кое чекмедже прибра един милиард, уж за електронно правителство, което не видяхме! Не, Цанке, мерси! Абе, що не се разходите по пазарите и там от сергиите да извадите някой продавач на шнорхели и гащи, както направи Сакатият от Учиндол и изби рибата! Май накрая ще се спрат на 90-годишната баба на чалгарите - Зайка Микова, пардон - Мика Зайкова! Тя е най-подходяща ма, Цанке! Е, ще видите малко зор с памперсите, къде по-напред да ги носите, дали на баба ви Зайка Микова или на дивана на учиндолския инвалид!
Магелан

2022.10.08 | 19:39

9
Всеки народ заслужава полетиците си.Но трагедията е другаде.От 100% право на глас са гласували само 40% за всичките партий.На 60% имсе губи гласа последните 4 пресрочни избора.Дефакто за крадливата герберска шайка за глсували всички който са зависимик от тях,държавни и общински служители на хранилка и назначени благодарение че са послушници на Гербокрадците.И сега забележете ГЕРБ е спечели изботите 25% от по малко от половинатс българи който имат право на глас.Честито нова обедняване и не чакайте да ви вдигнат пенсийте защото сега ни излъгаха жестоко.
Ели Христова

2022.10.08 | 20:31

10
Какви глупости
Всеки

2022.10.08 | 18:51

2
Всеки народ заслужава съдбата си . Щом ГЕРБ се завърна на бял кон , България е населена с маЗззоххисти !

2022.10.08 | 19:38

8
e tce te kolega vav BG drugi hora niama nima tezi deto izbraha amerikanskite mastii ne sa mazohisti

2022.10.08 | 19:36

7
grobarski bokluk ne laji horata vashiat premier e dostatacno izvesten a tova tce imate 6 7 slugi na premierat vi ne zablujdava nikoi.
Пхахаха

2022.10.08 | 19:18

6
Тиквата май не е казала на тоя идиот, че довчера паситу и плювналиев връткаха минети на Кирчо и Кокорчо за участие и бяха отсвирени.
Еми...

2022.10.08 | 19:15

5
Пхахахах, кисело е гроздето май.
????

2022.10.08 | 19:06

4
"Другарю" Биков, а КАКВО ПРАВИМ с:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, "Белене" Барселона, Капитан Андреево,................................., с МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб"??????????? Чакаме ДАВНОСТТА ли, или...........?!?!?!?!

Добави коментар

Водещи новини